Augusti har varit flytande

Vi njuter av vår pool varje dag och jag simmar mina längder. Tycker att mina muskler i kroppen vaknat till och känner mig starkare. Har inte känt mig såhär på flera år. Tycker att jag blivit gladare och även om jag är en positiv människa i vanliga fall så känns det mer inuti nu. Sedan har vi ju ett underbart väder just nu och tillbringar i stort sett hela dagarna ute underparasollet när vi inte håller på med något projekt.

JR körde till Super-U med Mackan idag och gjorde en större inköp av diverse tunga saker. Jag fick nya vattenmeloner och efter en god frukost satte jag igång att göra ny smoothie. Den förra jag gjorde blev lite väl krämig och inte direkt flytande. Så vi har druckit vattenmelonkräm till frukost i flera dagar nu. Vet inte riktigt vad jag gjorde för fel men kanske körde jag blendern för länge. Tror faktiskt det , men vi får se hur den nya är i konsistensen i morgon.

JR gjorde klart elen idag och efter det blev det ett dopp i poolen. JR väntade med att fylla på nytt vatten tills vi plaskat klart för det blir ju någon grad kallare med påfyllning. En JR måste ju ha en cowboyhatt och denna har många år på nacken, inköpt i Italien i Garda 2003 tror jag att det var. Har lovat en ny till herrn när vi hittar rätt affär. Får kanske leta på internet och beställa där? Än så länge håller hatten ihop så det är ingen panik.

Gott med lite tilltugg efter ett bad och en del arbete. Turbo brukar tycka om vattenmelon som jag gör smoothies av, men nu har hon upptäckt att vi har en annan melon som är mycket godare. Hon ville inte ha vattenmelon idag. Men denna smakade bra tyckte hon. Bortskämd? Javisst!

Lite ost till melonen smakar perfekt. Glöm vindruvor och annat strunt. Vi har en oändlighet av olika ostar att ta oss igenom. Vissa blir favoriter och återkommer medan andra får byta plats med nya sorter. JR har satt som mål att hitta ost nummer ett alltså en vinnare som smakar bäst i världen. Nåväl han har många att välja mellan och för min del spelar det ingen roll att det tar sin tid. Jag älskar ost.

Det blev lite molnigt på kvällskvisten men värmen höll i sig. Kuma är så glad över att ha fått klorna klippta och nästan trippar runt. Nej, nu skojar jag en wolfhound trippar aldrig, men hans gång är mer flytande efter att ha fått klorna i en bättre längd. Måste även berätta att vår nya veterinär kunde inte tro att Kuma är tolv år, utan trodde han var yngre. Hon lyssnade på hjärtat tittade i öronen och kollade hans tänder bl.a. Pjuh, vilken tur att jag torkade ur hans öron samma morgon. Något han verkligen tycker om.

Så hamnade hon här ikväll också. Vill så mycket men orkar inte. Dags att gå in och göra kväll ordentligt. Så efter vattning av växterna lommade hon in och vi stängde dörren. Hann se att det är fullmåne inatt och även en vacker solnedgång.

I morgon ska jag klippa lite ogräs och tvätta kläder. Men allt kan ändras som sagt. Nu tar vi kväll och natt.

4 svar på ”Augusti har varit flytande

Lämna ett svar