För höst kan man säga

Vi körde ändå som vanligt med trädgårdshäng och pooldopp trots att det endast är +28 i vattnet. Men vad tusan lite vågad får man väl vara. Det jag bestämt mig för är att köpa en ny baddräkt till nästa säsong. Denna tanktop med byxor är för jobbig att ta av när den är våt. Kluddigt som man säger på skånska. Lite kallt i vattnet innan hela kroppen sänkts ner i det våta. Kanske sista simturen och vattengympan för i år!!! Jag som börjat tycka att det är så skönt. Nåväl var årstid har sin tjusning. Får tvätta mina klänningar och dra på mig shortsen nu då. Men strumpor får vänta tills oktober som vanligt. Regn väntas i morgon så vi struntade i att vattna ikväll.

Grönsakstanten har stängt sitt garage och jag misstänkte att det skulle bli så för det var väldigt tomt på hyllorna i går. Har man inget att sälja så kan man ju inte ha öppet. Sedan är de ju vinbönder så det är skörd på gång där. Lite annat att fokusera på då. Lite lugnare på gatan mot baksidan blir det då färre bilar stannar för inköp. Men för oss är det ett tydligt tecken på att nu blir det höst.

Men visst stannar det en del bilar där på andra sidan gatan. Bästa att hålla koll så det inte stannar ovälkomna bilar. Denna bil vars nos som syns i bilden är välkänd så våra hundar gav den endast en titt och sedan gick vi vidare in. Kuma tycker att vädret är mer perfekt just nu. Han vill gärna ta en sväng för att inspektera tomten. Vi får vara lite på tå nu då Turbo är i höglöp.

Jag öppnade min frisörsalong idag och klippte JR som blev lika nöjd som vanligt. Det var ju ett bra tag sedan jag klippte honom, men då tog jag i ordentligt för att klara sommaren. Man får inte vara dum eller hur? Min kalufs är en annan historia och skulle behöva både ett och annat som jag ska ta itu med snart kanske eller inte. Allt beror på mitt humör och vad jag klarar av med då håret börjar bli väl långt. Petitesser i livet tycker jag.

Vi säger godkväll här och återkommer i morgon. Frågan är blir det regn eller inte? Endast vädergudarna har svar på det och efter en kväll med god mat och podd ute så är vi nöjda.

2 svar på ”För höst kan man säga

Lämna ett svar