Inget badväder idag

Grå himmel även om det var varmt ute förebådade att det skulle komma en regnskur. Kanske lika bra det för både JR och jag känner oss lite förkylda. Tur hade han dock att det höll uppe när cykelturen avverkades för inköp av dagens bröd. Dessutom var vi uppe tidigare än vi brukar och kunde njuta ordentligt av frukosten i lugn och ro. Då kom regnet och Turbo ville inte gå ut trots att dörren var öppen.

Kuma bestämde sig snabbt för hur dagen skulle tillbringas. Nu blev det väl inte så hela dagen för man måste ju gå ut och nosa i luften om något spännande är på gång. Men det var ju inte det för vad kan hända en vanlig torsdag? Jag sprang ut varje gång då Turbo är i höglöp just nu. JR hade fullt upp med administrativa saker och då gäller det att vara tyst. Inte försöka hjälpa till eller komma med goda råd hur en scanning kan gå till. Nehej då, lämna allt därhän till en högt mumlande och suckande man. Inte mig emot.

Turbo var nöjd då det inte kom mer regn, så hon kunde vara ute. Nu låg hon mest på trappan under tak för säkerhets skull. Jag gick ut en sväng för att fota lite och se hur himlen såg ut.

Hoppas alla växter njöt av regnet idag. I morgon ska det regna igen och det gör att jag får tvätta på lördag då solen ska komma tillbaka.

JR hade köpt en del tidningar idag som jag satt och läste. Bra sätt att öka på ordförrådet och något som jag läste att Bodil Malmsten gjorde för att lära sig franska. Det fungerar faktiskt väldigt bra. Detta och att lyssna på radion hela dagarna. Eller då vi är ute gör vi ju inte det men så fort vi kommer in möts vi av det franska språket.

JR blev klar med sitt jobb och vi kunde lyssna på en podd till en sallad. Vi älskar att äta sallad. Sedan lyssnade vi till Abba:s två nya låtar och visst låter de som de brukar. Rösterna är väl lite mörkare som de blir när man är äldre men soundet var bekant. Jag tyckte om det och känner mig stolt att vara svensk för omväxlings skull. Tror inte svenskarna fattar hur stora Abba är utomlands. Vi hör deras musik i radion varje dag. De och Doctor Alban. Det visste ni inte va?

Sade jag att både jag och JR är lite förkylda just nu? Snorar och känner oss lite hängiga, men lite paracetamol då och då så ordnar det nog upp sig. Det är ju fredag i morgon !!!

  3 reaktioner på “Inget badväder idag

 1. september 3, 2021 kl. 08:09

  Hoppas paracetamolen hjälper!

  • september 3, 2021 kl. 10:06

   Det gör den som tur är.

 2. evadramin
  september 3, 2021 kl. 15:57

  Bra med lite regn ibland när det fortfarande är varmt.
  Hoppas att snuvan snart är borta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: