Besök på förmiddagen

Vi hade precis stigit upp och öppnat upp alla jalusier då vi hörde en välbekant röst vid grinden. Monsieur C stod utanför och det var ju trevligt. Jag kopplade Kuma för säkerhetsskull och satte mig på behörigt avstånd då JR ville visa vår pool. Det var ju endast en grop när han var här förra gången. Misstänkte att JR ville ha lite beundran för det fina jobb han gjorde och det unnar jag honom. Sedan är det alltid trevlig med ett kort besök lite då och då. Vi är ju inga minglarpersoner så detta var precis lagom. Monsieur C ska åka upp till sonen i Danmark och ville väl meddela det till oss.

Efteråt tog JR teslan till bagaren och jag pressade ny apelsinjuice. När jag var klar med bäddningen kom JR hem med gott bröd. En god frukost och sedan gick jag ut och sopade trädäcket och den gröna mattan. JR hämtade ena soptunnan och plockade bajjor. Fy vad det luktar när han går förbi med hinken.

Så då var dagens sysslor avklarade tyckte vi och satte oss ute med var sin b-vitamin.

Någon var nöjd då mattan var ren igen och passade på att provsitta. Men hundarna har varit trötta idag efter gårdagen och Turbo kroknade rätt snart.

När vi satt här ute kom det en dam förbi som pratade i sin mobil och så kom hon tillbaka. Där gick hon fram och tillbaka länge och JR gick ner till grinden och damen grät. Men han fick inte kontakt med henne och sedan försvann hon. Undrar vad som var på tok där?

Vi satt ute till sjusnåret då det började kännas lite kyligt. Ja, det är verkligen höst nu. Så fort solen börjar försvinna blir det kyligare. Men vi klagar inte för det är ju snart oktober och vad vi hört från H.

Dags för att klippa ner rosorna snart. De små rosorna på framsidan ska få sig en ansning inom de närmaste dagarna. Det spretar lite kvistar som ska bort. Gjorde det för två år sedan och buskarna har blivit så fina tills nu då.

Finns en del att klippa här med men jag vill inte göra det så länge det blommar. Dessa rosor är så vackra med det gula inuti. De gör mig glada. Nu hoppas jag att de ska bli kraftigare till nästa år. Klippa lite och inte för mycket. Lyckades så bra med mina rosor i skåne så jag hoppas på att det ska bli bra här också.

Så nu blir det en del klippning framöver. Busken vid klädstrecket behöver också ansas. Ja, det blir en del trädgårdspyssel framöver och det är faktiskt rätt trevligt. Vi kan vara ute trots att vädret blir kyligare. Då menar jag att det kanske inte är så mysigt att sitta still så länge.

5 svar på ”Besök på förmiddagen

Lämna ett svar