God smak i munnen

Vi har varit duktiga och gjort rent golven idag. Jag har bytt lakan i sängen så det ska bli skönt att sova denna natt. Kyligt ute fortfarande och vi är bara i trädgården korta stunder. Inte ens Turbo vill vara ute någon längre stund, fast mitt på dagen fick hon tokspring och jag gick ut med henne och hon hade några fina rusningar i trädgården. Länge sedan hon hade sådana.

Så vi känner oss duktiga idag också och resten av dagen har vi tagit ledigt. Jag har laddat ner Per Anders Fogelströms serie Stad i mitt bibliotek idag. Fick nämligen veta att JR inte läst dessa böcker och eftersom jag tycker att det tillhör allmänbildningen att göra det så ska vi lyssna på dem innan vi somnar. Fast det får bli efter att vi lyssnat klart på Marianne Mörck. På eget bevåg har JR plockat fram en klassiker av Somerset Maugham ”Bortom all ära och redlighet”. Han är förvånad över att boken är så bra. Jag är inte alls förvånad. Ojoj, vad JR har att ta ikapp när det gäller klassiker. Okej, jag har lagt in några nyare böcker också så vi har en blandad kompott.

Eftersom JR tyckte att Kuma behövde sova en stund på sängen sitter jag själv i rummet och har tänt lite mysljus. Turbo tyckte också att det var en bra idé att sova en stund med JR och Kuma. Ser jag fram mot att väcka dem? Jajjamen det gör jag absolut. Kan nästan känna de små hornen växa ur pannan på mig när jag tänker på det. Blommorna jag har i vasen är lavendel från våra egna buskar.

Vi har ätit mycket gott idag. Moules/frites och det är bara såååå gott. Hittat ett så gott recept så det kör vi med nu. Ikväll blir det bara lite ost och sallad. Livet är bra just nu.

6 svar på ”God smak i munnen

  1. Härligt att titta på när ens hund får lite springfnatt.
    Mysig bild med lavendel och levande ljus.
    Ni äter väl alltid god mat!

Lämna ett svar