Händelserik dag

Vad vi från början när vi vaknade trodde skulle bli en lugn dag, ändrade sig på eftermiddagen. JR var iväg och bokade kloklippningstid till Turbo och kvart i sju skulle det bli. Bra tid för vi hade ju tid till dusch som vi planerade och även lite annat. JR var till vedleverantören som hade flera säckar till oss. Han hade även köpt en ljusslinga till den gamla grinden på baksidan. Precis när han var klar så körde det en svart stor lastbil framför vår grind och vi fick ett stort paket.

Nej, det har inte snöat inatt. Jag borstade Turbo eftersom hon ska till veterinären idag och klippa klorna. Hon fäller något kopiöst just nu och eftersom JR planerade att köra snabeldraken så tyckte jag att en borstning var i sin ordning. Som synes så blev det en del.

Någon var så nöjd och glad efter borstningen. Gott med en liten tuggbit efteråt. +17 idag så det har varit väldigt skönt ute. Efter denna borstning satte jag igång med att göra ny juice till i morgon. Det var när jag var klar med detta som vårat paket anlände.

Vår julklapp inslagen och fin. Spännande att se om vi fått det vi beställde och framför allt beställt rätt. Sanningens ögonblick är nära. Det var en hel del jobb med att få bort allt emballage. Men först skulle vi bära ut vår gamla trotjänare sedan 18 år. Kuma gillade inte alls att vi bar ut soffan och lade sig i protest på mattan där soffan stod. Han hade ett trauma och tillslut lade han sig vid sidan av matbordet. Tror inte han gillar oss så mycket nu.

Vår nya soffa med kuddarna som kom tidigare. Vi är supernöjda och eftersom den verkar väldigt välsydd så ska den säkert hålla i minst 18 år. Men Kuma är inte lika nöjd med den. Den är inte lika nersutten som vår gamla utan har mer stuns och det kan vara det han inte riktigt gillar. Han har legat i den men är nog inte riktigt där ännu. Kuma gillar absolut inte nymodigheter och får ta allt i sin takt.

Efter dusch som var så skön då vi jobbat hårt med allt emballage så vi var svettiga. Sedan var det dags för JR att gå till veterinären med Turbo. Hon var naturligtvis superglad att få gå med JR. Kuma sov och märkte inte ens att de gick. Jag gick ut och tittade på ljusslingan JR satte upp tidigare idag.

Den har 11 stycken olika blinkningar och vi lät det vara så. Men visst blev det fint? När jag satt där och väntade klingade det på grinden och där stod våra tappra sapeurs-pompiers, vilket är vår räddningstjäns med brandkår. Nästa års almanacka köpte jag naturligtvis till överpris. Det är de verkligen värda och jag tackade dem för allt de gör.

Så denna dag som egentligen inte skulle bli så händelserik blev tvärtom.

4 svar på ”Händelserik dag

  1. Så snygg soffa och kuddarna gör sig väldig bra där. (Lånade en bild av en kudde från din blogg i kväll. Tror inte du har något emot det). Jag tror att Kuma snart kommer att gilla er nya soffa. En pläd som doftar vovve är kanske inte helt fel men det har du ju så klart helt koll på. Du känner ju dina fina hundar.

Lämna ett svar