Fjärde advent

Lite småruggigt kändes det nog i morse när vi vaknade. Grått, grått var man än tittade, men som vanligt sprack det upp ju mer dagen led. JR körde iväg och köpte bröd. Jag rattade in Musikhjälpen som idag är inne på sista dagen för i år. Känner lite att de som räddat hela evenemanget var vikarierna Linnea Henriksson och Kodjo Akolor, vilka proffs. Så det blev ju bra till slut. Tur att det finns vikarier eller hur? Det gäller i alla arbeten. Jag jobbade som lärarvikarie i några år och det var roligt då, men vete tusan om jag skulle vilja det idag när klimatet i klassrummen blivit så rått. Trots att jag hade sk Obs-klasser ett par terminer= de riktigt jobbiga ungdomarna, så var det aldrig så rått som det verkar vara idag. Såg ett avsnitt av Bonusfamiljen på Netflix igår och det var helt galet som det är i skolorna idag. Hemskt är ett milt ord i sammanhanget.

Några har haft en tung helg och pallar inte mer. Jaja, så är det när man har partyanimals. Hoppas de återhämtar sig tills i morgon. Vi tvåbenta har också golvat idag med det menas att vi gjort rent golven. Tur är väl det då dessa två placerade sig där sedan.

Jag fick med mig Turbo ut och nu hoppas jag att det snart ska vara över med fällningen för nu är vi nog uppe i en modell större pekines därute. Vi har nästan rört oss i ett litet moln av fin hundpäls i snart en vecka. Jag har tuggat päls, kammat päls från håret och blundat så fort Turbo ruskat på sig. Hennes fällning är ofta väldigt kort men intensiv.

I morgon börjar sista veckan innan julafton. Vi har en del att göra i morgon som heter måndag.

  6 reaktioner på “Fjärde advent

 1. december 20, 2021 kl. 10:52

  Fortsätter det på samma vis framöver så kanske du snart har både en pekineser och en nakenhund 😉

  Ha en bra start på veckan!

  • december 20, 2021 kl. 11:14

   Haha ja det vet man aldrig.

 2. evadramin
  december 20, 2021 kl. 14:34

  Dom ser verkligen golvade ut.
  Jobbigt med en massa hundhår. Tur att det går fort över.

 3. december 20, 2021 kl. 16:58

  Håller med om skolklimatet, verkar inte så särskilt kul att vara lärare, de som är måste ha ett enormt tålamod.
  Tittade klart på Bonusfamiljen i förrgår, så himla bra 🙂

  • december 20, 2021 kl. 17:24

   Men visst var slutet knasigt? Som att klippa av ett snöre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: