Så mycket bättre idag

Idag mår jag mycket bättre och hade ork att göra flera saker. Blir det inte värre än såhär är jag inte den som klagar. Tredje sprutan är nära nu och det känns bra. Men varför hänga upp sig på snoriga näsor eller rossliga halsar. Det finns mycket roligare saker att fokusera på.

En helt underbar regnbåge syntes på himlen när vi gick ut på morgonen. Varmare väder ute idag och trots att vädersiterna varnade för kraftiga vindar så verkade det rätt långt borta just då. Jag kände att för min del får det bli inomhus då jag kände mig lite snuvig och halsen var rosslig. Kan man tro att det precis innan vi gick ut kom det en regnskur.

Tyvärr kom ingen bädd idag heller men vi väntar. Ja, Kuma vet ju inte något om vad som väntar men han ska verkligen få något mysigt. Vi hade en biabädd i Sverige som Ronja sov i men efter hennes bortgång tog det endast ett par dagar tills Kuma intog den bädden. Nu ska han få en egen ny hade jag tänkt och jag tror att det kan ge honom en trygghet då han börjar bli gammal. Äntligen har vi fått ynnesten att få ha en riktigt gammal hund. Han är guld för oss.

Igår förnyade vi vårat abonnemang till Netflix och jösses vad många filmer vi fick då vi valde premium. Så nu har vi massor att titta på om vi vill.

Ikväll hör vi att det blåser ute, men vi har bra isolering så vi har det varmt inomhus. När vi drar ner jalusierna är det som treglasfönster och det hade vi i Sverige. Det blir låg energiförbrukning och bättre ekonomi. Så glad att vi inte bara har fönsterluckor som inte är särskilt bra isolering. Men de som endast har sommarhus här nere lider ju inte av det. Ska man bo permanent får man nog tänka om en del. JR har ju stor kunskap när det gäller värme och kyla i hus då han varit VD för flera företag inom den sektorn. Det är jag glad för då vi haft stor nytta av det i vårat hus i Sverige och troligtvis kommer vi ha det här nere också. Vi brukar ha väldigt låga energikostnader.

Söndag i morgon vilket innebär ingen post. Men snart är det måndag igen. Posten kommer och vi väntar.

4 svar på ”Så mycket bättre idag

  1. Vilken vacker regnbåge och dom dramatiska andra himmelsbilderna är också fina!
    Men så dåligt att den där bädden aldrig dyker upp…

    Skönt att du känner dig bättre, men fortsätt att krya på!

  2. Fina bilder på himlen tycker jag också.
    Så bra att du känner dig lite bättre och fortsätt ta det lugnt och vila mycket.
    Hoppas att bädden kommer i morgon.

Lämna ett svar