Tror jag har det

Med kallare dagar kom något som kanske är omikron till mig. Det känns som att jag har influensa och det kan jag ju inte ha då jag tagit vaccin mot det. Så någon har flåsat mot mig när jag var antingen på JaJa eller Super-U. Tja, så lätt går det att bli sjuk. Bara att ta det lugnt och stanna inomhus. Men jag tror att varenda muskel i kroppen värker just nu. Det blir säkert bättre i morgon. En lugn promenad i trädgården har det ändå blivit.

Naturligtvis började det att blåsa när jag och min wingwoman gick ut. Men Turbo har koll på läget och jag kände mig helt trygg. Vi var inte ute så länge eftersom jag känner mig lite matt idag. Men det är nyttigt att vara ute och röra på sig lite.

Skickade bort Turbo till andra sidan och då hon kunde berätta att allt var ok, behövde jag inte stappla dit. Men jag tyckte nog att det såg bra ut härifrån så hon hade inte behövt springa dit bort. Men hon har så mycket spring i benen att det inte går att stoppa springet. Det kunde ha varit en riktigt skön dag om det varit lite varmare ute. Såg förresten att det snöade i centralmassivet och att de varnade för häftigt snöfall i Andorra. Snökedjor är ett måste och vi tänker inte köra dit överhuvudtaget. Mackan är inte gjord för vinterväglag. Dessutom är inte vi det heller.

Vi väntade hela dagen för Kumas bädd, men den dök inte upp någonstans. Trist, men helger och pandemi gör att allt kan dröja längre än det borde. Men suck vad trist. Idag hade det varit perfekt att introducera bädden till Kuma då det varit en del kallt ute. Jag hoppas på i morgon då, för vi får post på lördagarna här. Alltså lever vi på hoppet.

Suck, men bädden kommer Kuma, så småningom. Vilken dag som helst nu. JR var snäll och tände en brasa idag så jag inte behövde frysa. För det gjorde jag ett tag. Ser lite ut som Kuma ger mig det onda ögat och det gör han rätt i då bädden inte är på plats. Jag lovade ju att den skulle komma senast idag. Eller företaget gjorde ju det.

Orkar inte vänta en dag till tror jag.

9 svar på ”Tror jag har det

 1. Så tråkigt att du känner dig så sjuk igen. Tycker att du ska ta ett test för att få veta om du har fått Covid-19 igen trots vaccin.
  Så fint ni har det med brasan och annat.
  Hoppas att Kumas bädd kommer i morgon eller kanske blir det i dag!!

 2. Tråkigt att du har gått och blivit sjuk – krya på dig!

  Hoppas bädden kommer idag då. Hemleveranser är ett otyg tycker jag som ogillar att hamna i husarrest…

 3. Låter oroväckande. 🙁
  Hittat på illvet.se: “Symtom: Studier tyder på att omikron ger symtom som uttalad trötthet, smärta i kroppen och huvudvärk. Symtom som hosta och förlust av lukt- och smaksinne förekommer mer sällan.”

Lämna ett svar