Covidpass klart idag

En helt underbar dag att ta en promenad tyckte vi. Solen sken och himlen var bara så blå den kan vara här hemma. Turbo placerade sig ute rakt över ett par växter som kommer var vinter men det är endast gröna blad. Nu är det platta växter och Turbo tycker att de är så sköna att vila på. Så är det när man har småbarn eller hundar. Bara att se sig besegrad i en del fall.

Eftersom vi hade en tid att passa idag insåg vi att det inte var någon större idé att starta något projekt. Så jag körde min yoga och JR pratade med H en stund via messenger. Våra gator blev sopade idag och det gör de varannan vecka. Så rent och snyggt överallt här i byn.

Jag tog alla papper i min handväska och så gick vi bort till vår Pharmacie. Hejade på Mac Scott som höll på att kratta bort skräp i trädgården. Trots att jag inte kan ha på mig mitt ankelstöd när jag har riktiga skor, så fungerade det att gå väldigt bra. Visst haltar jag men det gör jag ju vare sig stöd eller inte. Vänster ben är lite kortare efter min olycka och så kommer det alltid att vara. Men jag tycker att jag går bättre för varje månad och idag behövde vi inte göra så många stopp på vägen.

När vi kom in så visade det sig att datorn inte verkade fungera och vi inte kunde få covidpasset med oss idag. Men vaccin fick vi och denna gång Pfiser. När vi var klara fungerade datorn igen och nu kunde vi få passen. Tyvärr, hade vi missat att ta med ett papper för identifikation av de två andra vaccin som vi fått. JR anmälde sig frivilligt att gå hem och hämta pappren. Jag stannade och letade rätt på andra saker som vi skulle köpa. När jag var klar satte jag mig ned och tittade på alla som handlade. Det är något av en favoritsysselsättning för mig. Sedan kom JR och vi fick klart alltihop och kunde återvända hemåt.

Givaren var i skuggan så i solen var det betydligt varmare. Men vi fick en fin promenad. Som tur var hade vi tagit på oss t-shirt under fleeströjorna så det blev inte alltför varmt. Kan berätta att vi hade tid klockan fyra på eftermiddagen.

Jag köpte ögonkräm och ansiktstvål, samt en kräm till JR. Undrade lite vad apotekaren gjorde när hon droppade ner en hel del saker i en liten söt väska.

Det visade sig att jag fått flera olika små prover för både ögon och ansikte. En liten goodiebag minsann. Väskan sparar jag också för man vet aldrig när man behöver en mindre handväska. En glad överraskning minsann. Så när vi gick hem fick JR ta en väska och jag tog min nya fina, samt kameran.

Någon kanske undrar varför vi har så många hål i vår mur? Det är dränering så vi har aldrig vatten stående i trädgården. När det regnar här så regnar det ordentligt och kanske under någon timme. Det är inte som i Sverige att det kan regna en hel vecka. Därför slipper vi torka tassar så ofta. Förresten så regnar det inte så ofta här.

Välkomstkommittén väntar och man blir verkligen hälsad på när man kommer hem.

Nöjda hundar blev ännu mer nöjda då de fick sin middag för vi tajmade deras middagstid precis. Så efter en liten pustning satte jag igång med det. Jag var också snäll mot JR som fick en mjukgörande kräm då han är lite torr i ögonvrån. Med så många krämer kände jag mig generös.

I morgon är det fredag och då tänker jag faktiskt ta kompledigt för nu har jag gjort mitt för denna vecka. Läsa lite och surfa runt med Nettan blir det nog.

Ha en fin fredag allihop!!!

4 svar på ”Covidpass klart idag

  1. Trevlig med presenter som man kan använda.
    Underbart att komma hem till vovvarna och se deras glädje över att ni hittade hem igen.

Lämna ett svar