Lite mer värme vore bra

Tycker det blivit lite väl kyligt ute nu och vi struntade i utesittandet idag. Jag blev riktigt nerkyld igår, så idag tog vi pauserna inomhus. Turbo är ute ur sitt löp och vi känner ett lugn om dagarna nu. Men hon ville inte vara ute så länge idag vilket var skönt då vi inte ville ha dörren öppen för länge.

Vår vinbondegranne har haft fest. Jaktlaget har ätit gott och druckit mycket.

Bilar kom och detta är bara början. Riktigt roligt med liv och rörelse nu då de inte haft någon fest sedan innan pandemin.

Efter att maten var uppäten så strålade alla gubbar ut på gården. För det är endast gubbar i jaktlaget. Vad jag sett så verkar de jaga harar och vildsvin i skogarna bortanför byn. Idag styckades inga djur utan det blev lite gubbdans och petanque. Röstresurser har dessa gubbar och de var en hel del runda under fötterna. Så man kan gott säga att vi haft en del underhållning idag.

Allt medan vi själva gjort rent golven och nu är et inte en enda röd fläck på golven, såvida jag inte spiller något rödvin vill säga. Men det är klart att golven blir smutsiga då hundarna går in och ut hela dagarna. Förresten så gjorde jag rent min lilla lilla B&D som jag använder till att suga bort pälshår i sängen med.

Ikväll sover vi i en säng med nytvättade lakan och jag älskar lukten av dem. Tror vi sover gott i natt.

Tänker som så att man aldrig ska göra förhastade beslut eller vänta för länge med att besluta om saker och ting. Båda sakerna kan innebära katastrof eller att ingenting blir gjort. Vi har lärt oss att ta pauser och inte planera för många projekt varje dag. Högst tre har vi bestämt Ett bra och ojämnt nummer som passar oss väldigt bra.

Sista måndagen i februari och en återblick i mitt fotoalbum berättade att 2018 var det snöoväder i skåne. Jag föredrar det väder som vi haft idag även om det var lite kyligt. Hoppas vi möts av trevliga nyheter i morgon när vi läser tidningen.

2 svar på ”Lite mer värme vore bra

  1. Då var det livligt och glatt utanför er.
    Fast det är lite svalt så är det ju bättre än 2018.
    Värmen kommer nog snart.
    Var inget bra på nyheterna i dag.

Lämna ett svar