Sista dagen

Vet inte om man kan påstå att den ljusnande framtid är vår, men solen var nådig idag. Eftersom JR köpt en ny leksak med mitt medgivande förstås, måste ju den testas. Så Kärstin som jag kallar henne fick verkligen visa vad hon går för och JR var nöjd.

Mackan fick sig en rejäl överhalning av Kärstin och JR. Jag och hundarna höll oss borta från allt vattenstänk. Närmare bestämt vistades vi på baksidan av huset.

Men de är nyfikna och tillslut fann jag mig vara ensam här. Så jag passade på att titta till rosorna som börjar ta sig bra. Ska bara ansa bort lite gräs runt dem så de får ordentligt med sol.

Idag satt vi på bänken på udden som ju står mitt i solen. Lite varmare om baken och eftersom det inte blåser idag bästa stället att sitta på. Men JR var så ivrig att fortsätta med Kärstin så jag blev lämnad ensam där också. Men jag satt i mina tankar och undrade lite över hur framtiden kommer att se ut i världen. När jag stod och pressade ny juice tidigare på dagen kom det två mirage-plan flygande i riktning mot Marseille. Man ramlar nästan omkull när de kommer flygande så lågt. Allt blir även så påtagligt.

I morgon är det Mardi Gras här i Frankrike och i Pezenas kastar man mjöl och ägg på varandra. Jag behöver nog inte säga att vi inte tänker åka dit.

2 svar på ”Sista dagen

  1. Det blir lättare med en effektiv Kärstin.
    Bra med att ha olika platser att sitta på.

Lämna ett svar