Varför ge sig?

Jag är en seg dj:vl när det körvar till sig och inte släppte jag detta med kameran igår. Nejdå, jag klurade och raderade foton och så fungerade det. Fråga mig inte hur jag gjorde för det har jag ingen aning om. Men tog ett foto på min tröst från igår.

Jag poppade popcorn i micron. Inte dessa micropop utan helt vanliga som man egentligen ska poppa i kastrull. Men det fungerar lika bra i micron och utan smör eller salt. Så jag och hundarna brukar dela på en liten bytta. Brukar salta lite och peppra på mina. Det och att fotot gick att ladda ner fick mig väldigt lugn resten av kvällen. Så nu fungerar allt som vanligt och ni kan glömma mitt utbrott från igår. Men jag tar inte bort inlägget så den som är intresserad kan ju titta på gårdagens inlägg.

Ska kanske återberätta dagen som inte varit direkt spännande så det blir inte någon nagelbitare. Men vem har egentligen ett så spännande liv varje dag. Vi har ingen vattenläcka som en del haft och det är ju rafflande och kan ge många sömlösa nätter. Glad att slippa det. Ingen pool som ska byggas i år, vilket kan vara ett nervpirrande projekt. Jag tänker tillbaka på förra året då vi grävde gropen, byggde upp poolen och lade i duken. Nervöst ? ja, absolut men vi fixade det helt själva. I år har vi bara ett enkelt trädäck att bygga. Ja, jag är ju övergripande chef och JR bygger. Kanske håller jag i någon bräda, men bara om det är nödvändigt.

Där är hon min nya manuck som faktiskt gör ett ypperligt jobb. Jag steamade en rätt jobbig tunika igår och hon visade verkligen vad hon går för. Tror jag pensionerar både strykjärnet och strykbrädan nu. De får ett lugnt liv framöver. En liten påse följde med manucken också så den kan stoppas in i ett bra skåp. Mitt liv blir bra mycket enklare nu.

I bakgrunden lakrits som är en nödvändighet och faktiskt finns att köpa här. Allt finns bara man tittar ordentligt.

Pygmétulpaner kallar JR mina tulpaner för. Ja, vadå man ska väl inte diskriminera blommor eller? De kanske ska vara så korta i stjälkarna för att inte gå av när det blåser? Så tror jag absolut att det är och de är så vackra. Räknat till nio tulpaner här och det blir sååå fint. Ska klippa lite fint runt här och när de blommat klart ska jag ösa på massor av jord. Regnet har sköljt bort massor av jord. För jord ska vi köpa även i år. Vi har ju flera ställen som behöver jord, säger JR.

JR fick fnatt och körde igång och då fann både jag och Kuma det säkrast att stanna inomhus. Gräsmattan skulle klippas och sedan var det kantklipparen som skulle rastas. Jag bevakade mina rosor och tulpaner så de inte skulle ryka. Kuma höll koll på framsidan och jag på baksidan. Teamwork kallas det.

Ha det så bra!!!

2 svar på ”Varför ge sig?

  1. Inte fel att vara envis och inte ge sig. Det lönade ju sig.
    Jag tycker tulpanerna är väldigt gulliga.

Lämna ett svar