Allt sket sig och dumma frågor

Jag är mycket frustrerad ikväll eftersom jag inte kan ladda upp dagens bilder i mitt fotoprogram. Att sedan få dumma frågor från JR gör att jag exploderar. Om jag visste vad det var för fel så skulle jag naturligtvis ordna det. Men nu har jag inte en susning och därför gott folk får ni nöja er med en del äldre foton.

Problemet med att ha en ny dator är att gamla bilder inte finns i datorn och just nu finns varken humöret eller lusten att leta i usb-stickor. Kunde jag spruta eld nu så skulle jag. Då förstår ni hur arg jag är.

Två år sedan ändå. Skillnad nu och då? Ja, lilla bruna mattan ligger inte där mer, ny soffa har vi köpt. En grön fejkmatta är utanför fönstret som är perfekt för oss. Där ligger Turbo nästan jämt när hon är ute. Åtminstone nu då solen inte är så stark. Sedan är det ju så att Turbo är två år äldre idag. Men hon är lika rar nu som då eller kanske inte för hon är ännu rarare än då.

Men visst var vädret finare förr i tiden, som förra året till exempel? Men vi har inga sopsäckar vid grinden så lite bättre är det ju också. Men nej, idag var ingen bra dag för mig när jag skulle göra ett inlägg. Men faktiskt har dessa bilder lugnat ner mig redan. Allt ordnar sig nog och i morgon kan jag säkert ladda upp foton igen.

Ska väl berätta vilka spännande saker vi gjort idag. JR har varit ute i trädgården och fortsatt sitt krig mot ogräset. Det har långa rötter så det tyder på att ingen försökt rensa på flera år. Jag ville ju fortsätta med min manuck som jag faktiskt tog ett foto på men som sagt inte gick att ladda upp. Så jag kan säga nu att det är en steamer. Körde lite på stolsitsar, kuddar och gardiner idag och är mycket nöjd med resultatet. Brokadgardinerna i sovrummet är väldigt fina idag efter att ha blivit åtgärdade igår. Men jag var extra nyfiken på hur den skulle fungera på kläder. Jag har några plagg som påminner mer om russin efter en tvätt och idag skulle jag testa om man kunde få dem släta. Blev så exalterad att jag höll på en lång stund och resultatet blev fyra strukna plagg. Tänk, vilken lättnad för en som inte älskar att stå vid en strykbräda i långa stunder? Efter min olycka orkar jag inte det och att sitta och stryka gör att jag känner mig som handikappad.

Upptäckte idag att jag idag klarar att ta mig upp från golvet utan stöd. För två år sedan klarade jag inte det. Jag blir äldre men även rörligare.

Så nu lägger jag ut en bild från 2021 i mars och utmanar årets väder att komma igen. Det ska väl vara parasollväder nu och fleesen hänga i garderoben?

Återkommer om läget i morgon.

4 svar på ”Allt sket sig och dumma frågor

  1. Förstår dig precis. Hoppas du snart har löst problemet.
    Roligt att den där steamern fungerar bra. En sådan skulle nog passa mig som inte äger något strykjärn.

Lämna ett svar