Sydliga vindar

Vår stora palm är nog glad att vinden kommer från ett annat håll nu. Men den är inte lika kylig som den varit tidigare. Jag hade lovat sovmorgon till JR idag så det löftet infriade jag. Inte alls så svårt att infria då mina allergitabletter gör mig väldigt sömnig och jag sover väldigt bra. Den som bara älskar det är Kuma som är väldigt trött av sig på gamla dar. Turbo väckte mig tillslut vid halv tolv med en kall nos på armen. Så försynt hon kan vara ibland och så burdus vid andra tillfällen.

JR tog teslan till Super-U och jag bäddade sängen. Skakar alltid våra sängkläder och det är en vana jag tagit till mig sedan min första hund. Inte bara pälshår man vill bli av med utan även fästingar och annat otyg. Vi verkar inte ha fästingar just här där vi bor men eftersom vi tänker köra runt lite så ger vi våra hundar deras tabletter mot fästingar. Det enda som verkar fungera har jag upptäckt.

Eftersom vi sov så länge hann jag inte med allt som jag tänkt mig, men det är inte slut på dagar så det får bli en annan dag. Men jag gjorde det viktigaste och det var att lägga in de torra sängkläderna i linneskåpet. Sedan pressade jag ny juice till vår frukost. Något vi absolut inte vill vara utan. JR satte fast fästet till Alva i Mackan och jag hoppas det blev bra. Jag är ju lite skeptisk som vanligt och det är viktigt att jag ser Alva från min plats. Det är ju jag som är co-driver och håller koll på allt. I mitt tycke en väldigt viktig syssla och jag tror att JR gärna håller med mig.

I morgon ska jag inte rensa bort detta ogräs som ändå är rätt fint. För vi ska ut på en liten tur och se hur Alva uppför sig. Sedan är det alltid roligt att återuppliva gamla minnen från tidigare sommarresor. Väldigt länge sedan vi var åt det hållet som vi ska köra till. Jag vill även till jaia för vi behöver lite hund och fågelsaker. Sedan vill jag till 34:an och jag hoppas att de har stora RedRobin.

Här har vi tänkt plantera RedRobin och ta bort det havererade träplanket. Jag behöver två eller tre stora buskar. Hoppas att de har det på vår jardin. Vi ska även boka tid för kloklippning på våra pälsklingar. Så vi har lite att göra i morgon. Blir absolut ingen sovmorgon trots att jag tagit min tablett.

Fick ett kryptiskt meddelande från But angående vår soffa så vi vet inte riktigt vad som händer just nu. Fortsättning följer.

4 svar på ”Sydliga vindar

  1. Mycket viktigt att vara med när man är co-drivern.
    Hoppas ni fick en trevlig tur och fick handlat det som behövdes. Hoppas Alva uppförde sig förväntat.

  2. Det är inte ett ogräs utan en jättefin marktäckare, den med de blå blommorna du har. Perfekt i slänter och där man vill skyla marken. Busken som står vid planket -med de vita blomklasarna- är också en häckväxt och perfekt att blanda med RedRobin. Vi hade den som var tredje buske i vår häck. De växer och klipps på samma sätt som RedRobin och doftar underbart ljuvligt när de blommar! Så spara den!

Lämna ett svar