Påskveckan har börjat

Det har ju börjat bra med finväder och vi pysslar i trädgården. JR började med att plantera våra RedRobin igår och eftersom vi hade tider för hundarnas pedikyr så blev han inte helt klar.

Jag pressade ner några clementiner som blev över och där såg jag den fina härfågeln. Men det är så svårt att fånga den på bild då den är så skygg. Minsta lilla rörelse så flyr den.

En glad Turbo kom hem med tungan hängande ur munnen för idag var det varmt +28 i skuggan. Där satt jag efter att ha sopat mattan, klippt en del buskar och där tog jag påskledigt. Nu har båda hundarna fått sina klor klippta och vi har köpt nya fästingtabletter. Vi har inga fästingar där vi bor men eftersom vi kör till andra platser så vet man ju inte. Vi satte upp parasollet idag och JR fick en kall öl i skuggan när han kom hem.

Efter en stunds vila skred JR till verket och nu står våra fina buskar där och mellan dem lillebusken som var ett litet skott för tre år sedan. Vi är mycket nöjda med denna lösning. Som vi har grubblat och funderat på hur vi ska göra här. Vi har ett staket bakom dessa buskar för det är ett hus här på udden. Men vi vill inte att våra hundar ska gå ut på taket till det, då det är ett stort hål i taket.

Någon var mycket trött efter besöket hos veterinären och sedan en god middag. Jag hämtade hem vår gröna soptunna och sedan satt jag ute en lång stund när JR vattnade alla växter som inte står i krukor för dom vattnade jag igår. Men jag hade ju tagit helg så JR fick skylla sig själv som inte gjort det. Faktum är att han glömde att vattna igår när jag gjorde det. Men vi hade det så bra här och idkade total zenmode.

Det är påsk i syrenernas tid.

2 svar på ”Påskveckan har börjat

  1. Blev väldigt tjusigt med buskarna där.
    Härligt för en trött vovve att få sträcka ut sig och sova en stund. Det ser så härligt ut.
    Så bra med en del växter som ger behaglig skugga när så önskas.
    Dags igen för parasollet, vilken glädje.
    Önskar er en trevlig fortsättning på påsken.

Lämna ett svar