Slutet på lilla resan

Vårat mål var alltså Gruissan och nog ville vi titta på havet. Det blåser alltid där och alla kitesurfare, vindsurfare och surfare älskar den platsen.

Man kan inte ta miste på att detta är en populär badort. Många hotell och semester boenden utefter vägen ner mot havet. Söta rondeller på vägen dit.

En kanal löper utmed vägen och havet. Eftersom det fanns uthyrning av paddelboard så är ju kanalen perfekt för det. Kanske inte idag då solen inte visade sig så mycket.

Nu ångrade vi oss att vi inte tagit med kopplen för det hade varit fint att gå där i sanden. Såg fler som gick med hundar där. Men vi kommer tillbaka och då ska vi gå där.

Havet var lite upprört idag. Några fricampare stod vid parkeringen men ställplatsen hade inte öppnat för säsongen. Jag kunde ha suttit och tittat på vågorna väldigt länge men JR tyckte att vi skulle vända och göra en del inköp.

Kunde inte låta bli att fota denna helt fantastiska signal för övergångställe för skolbarn. På andra sidan är skolan belägen. Ingen borde väl missa denna? Man blir riktigt glad över att se den.

Efter Gruissan körde vi tillbaka till Beziers och Jaia. Jag köpte tuggben till hundarna, fågelmat och arbetshandskar till JR. Sedan körde vi till 34:an för nu var det dags att köpa stora RedRobin. Vi hittade precis de vi behövde och JR släppte av mig och hundarna hemma innan han körde till veterinären för att boka tid för kloklippning och till hundarna. Jag packade upp och så ville hundarna ha lite middag.

Dagens inköp och där står våra fina nya RedRobin. Något som JR har jobbat med idag. Men först hade vi tid för klippning av Kumas klor och det blev endast den ena som hamnade i jorden idag, Jag har tvättat kläder, kört duster runt huset och haft systuga. Jag har sytt skydd till alla våra manucker som vi har i husbilen, backkamera, gamla Lennart och nya Alva. Hade några små frottéhanddukar som passade bra till det. Tyckte det var bättre lösning än vadderade kuvert som JR föreslog.

Nu har vi fått napp på bäddsoffan vi köpt och får hålla oss hemma ett tag. Turbo ska till veterinären för kloklippning i morgon så jag håller ställningarna här hemma.

2 svar på ”Slutet på lilla resan

  1. Härligt vid havet fast det blåser en del.
    Kul vid övergångstället.
    Det var stora Red Robin.

Lämna ett svar