En kort dag

Tog mina allergitabletter för sent igår så det blev en lång sovmorgon. Var nog bara jag som inte blev helt tillfreds med det. Alla sov som små grisar när jag tryckte upp jalusien. Sedan är det en lång procedur innan alla är riktigt uppstigna och när jag sover länge blir det brunch istället för frukost. Fungerar rätt bra det också. Det har regnat hela natten och slutade först under förmiddagen. Men uppehåll är skönt. Bara att vi ser hur mycket allt växt på endast ett dygn. Fler projekt och dags att ansa i rabatten igen då. Men jag gör det gärna när vädret är varmt och solen lyser upp himlen.

Jag pressade ny juice till i morgon som förhoppningsvis blir en frukost. Vi älskar åra långa frukostar och det är något vi inte kommer att ha på vår tur. Vi brukar ta en snabb juice och sedan borsta tänderna, efter att hundarna fått göra sina toaletter. Sedan stannar vi efter att ha kört i ett par timmar, äter en riktig frukost och tvättar av oss. Men när vi är hemma sitter vi och pratar om dagen och annat som vi vill dryfta. Samtalsämnen har vi alltid och i dessa dagar finns det en hel del att diskutera.

Fortfarande mörka moln men de ska blåsa bort. Det var nästan så att man så bort till Pyrenéerna, men jag tog inget foto åt det hållet eftersom det inte hade blivit något bra. Tyst, men en zoom hade varit bra. Så fick jag det sagt igen. Men när vi kommer hem ska jag ta tag i den biten för nu ska jag göra allvar i mitt fotande. Men det är ju endast för att det är roligt och en hobby. Jag kan ju inte hålla på i trädgården hela tiden. Eller jo det kan jag ju om jag och kroppen vill. Men vi är inte alltid överens och då kan fotograferandet se till att jag ändå har något roligt att pyssla med.

Vad vi kommit att älska vårat lilla hus på denna udde i en liten by i södra Frankrike. Okej, visst har det funnits jobbiga stunder då vi tabbats med formulär och byråkrati, men det värsta har varit med den svenska byråkratin. Förutom att vår bäddsoffa inte kommit har vi bara lovord att säga om vårat nya hemland.

2 svar på ”En kort dag

  1. Underbart med långa mysiga timmar vid frukost/brunch bordet.
    Du ska se att bäddsoffan snart kommer.
    Förstår verkligen att ni trivs bra.

Lämna ett svar