Lugn dag

Vi bestämde oss för att inte köra någonstans idag. Hundarna behöver vila och vi har tagit en långpromenad runt Sibbarp. Vädret har varit vårvarmt och det var en fin dag.

Lite städning har vi gjort och jag passade på att duscha och tvätta håret. Det är mycket fina duschar här så jag passade på att nyttja dem.

En fransos på vift

Vi bestllde pizza idag som levererades vid bommarna till campingen. Så gott det var. I morgon kör vi till Ystad och ett kort stopp I Trelleborg och Ica Maxi innan vi kör över Öresundsbron. Nu längtar vi hem.

6 svar på ”Lugn dag

 1. Det tar ju flera veckor att få era pass (bara 5 dagar för id-korten). Antar att ni inte tänker köra tillbaka till Sverige för att hämta ut dem. Det måste ju göras personligen – tänker ni göra det på,ambassaden i Paris eller konsulatet i Nice? Undrar bara lite varför ni körde hela vägen till Sverige för att beställa dem? Men ni kanske hade andra ärenden i Sverige också?

  • Vi har inte träffat vår H på två år p.g.a pandemin, så vi kombinerade detta med passen och så fick H en roadtrip. Han flyger ju annars.
   Fick besked av polisen idag att passen tar ca tre veckor och id-korten två veckor. Vi hämtar ut dem på konsulatet i Toulose. Närmast för oss.
   Nu kör vi hem och det får ta den tid det tar.

 2. Det verkar ju som allt gått enligt enligt er planering. Det blir inte särskilt bra väder i Sverige den här veckan så gläd er över att ni kör mot varmare klimat och kommer tillbaka till en mera utslagen trädgård att glädjas åt!

 3. Ta det nu lugnt och fint på hemvägen men det tror jag inte riktigt kommer att passa för er. Något som kallas för hemlängtan kommer att driva på hemresan. Nyfikenheten på hur allt har utvecklats i trädgården är absolut en bra drivkraft.
  Önskar er en trevlig och bekymmersfri hemresa.

Lämna ett svar