Söndag och så lugnt

Liten sovmorgon fick alla för det var ju ändå söndag. Tror det uppskattades av både hundarna och JR. När vi steg ut hade temperaturen redan kommit till +30 så dagen skulle bli varm. Tur vi har ac i sovrummet. Den andra har vi inte tagit fram ännu då vi klarar oss med fläkten på dagen.

Byte av lakan var det första jag gjorde efter frukosten. Så nöjd med de nya lakanen jag köpte. Svala och sköna, precis vad vi behöver i detta klimat. Fin kvalité verkar det också vara.

Efter att ha gjort rent golven och sedan tagit ett välbehövligt dopp i poolen, blev det så dags för årets första GT. Smakade förträffligt, eftersom det var jag som blandade till dem. Idag höll vattnet i poolen +31 och det var så skönt. Men känslan när man stiger upp och sätter sig i skuggan med badrocken på är bara så skön. Jag har beställt en ny badrock till JR som har kvar sin gamla som han fick i present då han var 25 år gammal. Kanske dags att förnya en del av garderoben.

Nästan rena djungeln här i rabatten men jag har inte hjärta att klippa i lavendeln nu när den ska börja blomma. Får bli senare i höst. Men oleanderna blommar som bara den nu. Älskar när de blommar.

Det blev lite molnigt på förkvällen och kom ca tre droppar regn. Molnen bara drog förbi och hade väl släppt allt regn över bergen. Lite konstigt att vi bara för en timme sedan låg i poolen och solen bara strålade ner från en blå himmel.

Rent och fint här sedan JR gjort rent med högtrycksprutan. Eftersom det blåser just från det hållet blir det rätt smutsigt på bänken. Se skillnaden mot lådorna på var sida av bänken. Lite tråkigt när inte solen lyser men detta är också en verklighet.

Men även om inte solen lyser från en blå himmel är det varmt och skönt. Värmen som gör en så gott och får stela leder att mjukna.

Ny vecka i morgon och den ska nog bli väldigt bra.

2 svar på ”Söndag och så lugnt

  1. Snabbt växlande väder i bland. Men ni hann ju med och njuta ett tag.
    Djungel rabatt är tjusigt, vilt och vackert.
    Tycker den bänken är väldigt mysig.

Lämna ett svar