Ny vecka och vi har lite att göra

Annonser

JR bokade tid hos läkaren idag och här är det snabba ryck. Vi fick tid på onsdag denna vecka. Därför skjuter vi på turen till återvinningen till en annan vecka. Jag fick ett nytt bankkort idag och trodde att man kunde aktivera det via datorn men inte då. Det ska ringas och naturligtvis har de inte telefontid dygnet runt. Vissa banker har det och naturligtvis har inte just denna det. Nåväl får ringa i morgon då. JR ska ringa konsulatet i Toulouse för idag fick han mail att våra handlingar kommit dit. Så nu ska vi boka tid där också.

Nu blev det avbrott i mitt skrivande för jag höll på att svälja en fluga. Har ett glas rosé bredvid mig och tar en klunk då och då. Precis när jag skulle ta en sådan fick jag flugdjäveln i munnen och spottade ut allt rosé över tangentbordet. Tur att det inte var rött vin. Operation torkning sattes igång och jag förbannar mig själv att jag inte satte underlägget på glaset som jag brukar. Men nu är det upptorkat och jag har kvar den äckliga känslan i munnen från flugan.

Det var molnigt när vi vaknade i morse men jag bestämde att det skulle bli sol senare och satte lakan i tvättmaskinen. Jag fick min vilja igenom och kunde hänga dem ute på tork. Hundarna tyckte nog om att det var ett par grader svalare idag. Det var “bara” +30 i skuggan och eftersom poolen hade precis samma grader bestämde vi oss för att bada.

JR hade svårt att gå upp från det våta, men jag kände att det var dags. Hundarna ville ha sin middag och faktum var att jag frös lite då det började blåsa. Men JR var väldigt varm då han tog teslan till Super-U för att handla lite. Men han var ju inte ensam i poolen så jag gick in och såg till att hundarna inte led av svält. Haha.

Sallad blev det till middag och vi hade ju en del små korvar och stekt bacon som vi tog tillvara, ett par kokta ägg och sedan sallad och tomater. Så gott det blev och det blev lite kvar tills i morgon också.