Fick lite jobb gjort

Annonser

Molnigt på morgonen så jag bestämde mig för att äntligen klippa busken bakom mullbärsträdet. Men först var det deklarationen som skulle kontrolleras. Så efter frukosten startade JR sin dator och sedan klarade han av allt själv. Han bytte till och med en färgpatron i bläckstråleskrivaren. Vi är ju lite gammaldags och vill alltid ha en pappersversion i vår pärm för viktiga papper. Men när det var gjort och JR kontrollräknat några gånger så kom han fram till att vi betalar 12% skatt och det är vi nöjda med.

Därför gjorde jag mig klar för att starta med klippningen. Ha, då kom det en regnskur. Jag svor och gick in igen. Passade på att aktivera mitt nya bankkort som anlände med posten igår. När jag var klar hade regnmolnet dragit förbi och jag kunde sätta igång.

Jag gjorde ett stort misstag att inte klippa busken i höstas. Jag klippte den på våren men den behöver tas om hand två gånger per år så den inte växer sig för stor. Så det är helt och hållet mitt fel och idag fick jag verkligen jobba.

Men jag är hyfsat nöjd trots att jag tycker att den fortfarande är för hög. Två säckar blev det och vi skulle, ja just det skulle köra till återvinningen nästa vecka men…. JR ringde konsulatet i Toulouse och vi har tid bokad till tisdag. Nåväl trädgårdsavfallet springer inte iväg någonstans. Finns fler dagar. Vi har bestämt att åka en dag i veckan för olika ärenden och det på grund av Kuma. Han ska inte behöva ligga och skumpa runt i en husbil flera dagar i veckan.

Här vill han ligga och sova. Att sedan kunna gå ut när andan faller på är precis så han vill tillbringa sina dagar. Därför håller vi husbilsåkandet på en låg nivå. Resan till Sverige var jobbig för honom och jag var så orolig att han inte skulle orka med den. Men det gjorde han och nu ska han få njuta av livet i lugn och ro.

Vi fick besök av den största fjäril jag någonsin sett. Den satt alldeles stilla och sov kanske en stund. Synd att den inte bredde ut vingarna men jag vill inte störa den så jag nöjde mig med detta foto.

I morgon ska vi iväg till vår läkare för utvärdering av våra prover och förnya recepten. Sedan hem för frukost och JR hämtar medicinerna på eftermiddagen. Ja, det är väl ungefär så en del av morgondagen ser ut. Vad ska ni göra? Hade varit roligt att läsa i kommentarerna om er dag.