JR han löper fram och tillbaka

Som vanligt blir inte dagarna som man tänkt sig. Det är nämligen så att vår vinkyl inte håller rätt temperatur och eftersom vi har garanti kvar på den är det ju dumt att inte ordna det nu. JR tog teslan till teknik och pratade med dem. Jag satte tvätt i maskinen och ordnade så vi kunde äta frukost. JR kom tillbaka och meddelade att han måste fota vissa lappar i kylen och sedan åka dit igen. Jag bäddade sängen och tittade på när vinfältet blev ansat.

Nu blir det fint där också. Ordning och reda på fredag. Vi trodde att reparatören skulle komma till oss och laga kylen men han valde att göra det hos teknik, vilket betydde att JR fick lasta den på säckakärran och gå bort med den. Nu ska jag avslöja att vi hade +32 i skuggan idag.

Poolen lockade och med +30 i vattnet så är det perfekt. Inte för kallt och inte för varmt, svalkar så där att man bara njuter. Men jag hann hänga upp tvätten på linorna och öppna en liten öl tills JR kom hem. För säkerhetsskull tog jag ut en stor flaska med vatten också. Det blev väldigt uppskattat. Inomhus har vi haft det väldigt svalt hela dagen och jag reglerar solen med hjälp av jalusierna. Därför har vi det ljust inomhus men slipper den starka solen. Men mina blickar gick till det blå där borta.

Där var jag äntligen med klut på huvudet då jag inte ville bli våt i håret. Ett glas rosé på kanten och jag mår så bra.

Okej jag kan bjuda på ett leende och naturligtvis får JR också ett glas läskande. Vi plaskade runt och jag simmade mina längder vilket gör så gott för min fot och min rygg. Man blir som en helt ny människa efter att ha badat och blivit så sval. Ingen dusch i världen kan göra samma sak. I år kan vi verkligen njuta av vår pool för förra året höll vi ju på att bygga den. Vi hann inte njuta av den så länge men i år kan vi ju göra det.

Något vi pratat om ett tag är att kanske skaffa en liten bil med lastkapacitet och där hundarna får plats. Mackan vill vi behålla ett tag till då det finns en del vi vill upptäck här i Frankrike och i Spanien. Eftersom vi inte har fordonsskatt här och försäkringen är hälften av den vi hade i Sverige, blir det inte dyrt att ha en bil till. Men det ska vara den rätta. Vi har inte bråttom med det.

I morgon får vi ta det lugnare och Turbo vet hur man gör. Men om jag känner JR rätt så har han en hel del projekt på gång. Jag tänker gå runt och vippla i ett väldigt lugnt tempo. Kuma älskade sin nya säng som vi gjorde igår och han kunde sträcka ut ordentligt.

2 svar på ”JR han löper fram och tillbaka

  1. Det blev en del fram och tillbaka för JR.
    Ser så härligt ut där du ligger i poolen.

Lämna ett svar