Inget flängande idag

Jag bestämde att idag skulle JR inte köra ett enda fordon någonstans. Jag behöver bröd i morgon och det får han ta teslan och köpa. Det är marknad vid torget så något ska han säkert hitta om nu bagaren har slut. Men det hade varit fint med en baguette och jag tror Kuma hade tyckt om det. Vi får se vad det blir, jag är inte så petig bara det blir något slags bröd.

Min nya fina baddräkt kom idag och den satt perfekt. Så skön och JR tyckte att jag absolut inte behöver gömma mig om jag skulle gå ut på en strand, vilket jag inte har några planer på att göra.

Det är här min lekamen kommer att befinna sig. +30 hade vi idag och det var superskönt. Två grader varmare var det i skuggan och då blir man avsvalkad i vattnet. Vi hade en väldigt skön stund i poolen. Sedan är stunden då vi sitter på trädäcket minst lika skön. Ibland säger vi att det känns så overkligt och att någon ska slå hål på bubblan. För vem kunde tro att livet kunde kännas som en semester varje dag? Vi känner att vi lever så. Visst har vi en del utgifter men de är inte ens hälften av de vi hade i Sverige. Låt mi berätta att vi har ingen fordonsskatt, fastighetsskatt och el-räkningen är en tredjedel av den vi hade i Sverige. En del av det beror ju på att klimatet här är mildare så vi behöver inte ha värme på under många månader. Vi har nog fått ett bättre liv sedan vi flyttade hit.

Om någon frågat mig om jag ville byta ut denna trädgård mot den vi hade i skåne så hade jag sagt , aldrig i livet. Jag älskar denna trädgård som ännu är i sin linda om ni förstår. Det växer och kommer bli riktigt lummigt här också. Vi har ju inte bott här så många år.

Jag försöker ju göra flera olika rum här i trädgården och här på udden ska det bli en oas med palmer. De är inte så stora ännu men de växer och denna är JR:s ögonsten med fyra stammar. Jag har ju min kottepalm som är min ögonsten och den växer stadigt.

Om ett par veckor firar vi treårsjubileum här och det känns så bra. Ny dag i morgon och den blir säkert bra.

2 svar på ”Inget flängande idag

  1. Vad bra du blev så nöjd med din nya baddräkt.
    Låter så trevligt med olika “rum” i trädgården. Med alla planer ni har så är det nog inte meningen att det ska bli färdigt. Poppar väl upp nya idéer under tiden.

Lämna ett svar