Zen mode tror jag

Tror jag varvat ner ordentligt nu och vi rör oss i zen mode. Varför stressa när det inte finns en enda anledning att göra det? JR tog teslan till Super-U. Jag körde vippling och nu har jag verkligen kommit på det. Varannan vecka kör jag vipplaren och våttorkning. Då har vi en bra doft inomhus och minimalt med damm. Perfekt tycker jag att det är. Man ska inte städa bort sig alltför mycket.

Idag skulle JR handla en del och det gjorde han efter frukost. Jag gjorde mitt jobb och sedan var det dags för borstning av Turbo som har sin fällningsperiod just nu. Men jag tror att det är på avtagande nu då jag borstat duktigt.

Inte så mycket sol idag då molnen seglade oförtrutet över himlen. Men det har varit varmt och poolen hade +31 när vi klev i. Ja, vi tar oss ner efter stegen så gamla är vi. Men sedan låter jag mig omslutas av det sköna våta. Idag var det så skönt att vi knappt ville gå upp. Jag klarade av det bättre än JR som simmade runt ett tag till.

Efter middag för hundarna och apero för oss, satt vi och njöt av kvällen. Nåväl vi tvåbenta nöjde oss med att sitta i stolarna och Turbo valde att ligga på gräsmattan. Livet är rätt bra nu.

Men vi har planer som vanligt och närmast är det ett trädäck runt poolen och lite annat som gör att detta blir ett riktigt spa-område. Lite växter,lite byggnation så är vi där. Vi tycker att det är spännande och få se vad ni tycker när vi kör igång.

Klart att det blir lite svett och hårt arbete som vanligt men det är värt det. Vi har ju ändå poolen att svalka oss i.

2 svar på ”Zen mode tror jag

  1. Helt rätt, man ska inte städa för mycket.
    Blir skönt när fällningsperioden är över.
    Perfekt med poolen nu i värmen.

Lämna ett svar