Läkarbesök idag

Vi hade tid hos vår läkare idag men inte alls för tidigt. Precis innan vi skulle köra iväg hörde vi en åskknall och stora droppar föll. Men vi lyckades ta oss in i mackan utan att bli våta. Eftersom vi var i god tid till vår vårdcentral satt vi en stund då regnet öste ner. När det avtagit gick vi in och fick vänta en liten stund. Sedan hade vi en uttömmande stund med vår läkare. Nu verkar det som att en del ska rättas till med medicineringen och det kan ju bero på att vi lever här nere nu. Känns tryggt tycker vi. Efteråt körde JR mig till Parmacian eftersom jag behövde köpa ny ögonkräm.

Hundarna var väldigt glada när vi kom hem igen och nu lyste solen så allt torkade upp. Parasollet fälldes upp och fåglarna gick sina frön. Täcket åkte av poolen och det var +30 redan före tolv så idag var det bad i faggorna. Det har regnat inatt och det började redan igår kväll. Här riktigt öser det ju ner när det väl regnar så nu har alla växter fått en ordentlig dos.

Jag vill ju att denna hörna ska bli riktigt mysig och idag flyttade jag mina krukor med rosmarin och basilika hit till myshörnan. De är bra för de håller mygg och annat flygfä borta. Man ska ju kunna ligga här och läsa utan en massa sådant. Just nu är det endast våra badkläder som myser där, men meningen är att någon av oss ska kunna ta en tupplur här.

Nya ytterdörrmattan som jag köpte igår. Tycker att den är snygg. Det fanns andra med en massa färger men jag fastnade för denna. Du är en stjärna så därför får du kliva in på denna matta. Vår sunset boulevard för alla som kliver in.

Vi tog ett midsommarbad på kvällen och det +31 gradig pool. Så skönt och rofyllt. Jag simmade mina 60 meter och sedan guppade vi runt som vanligt. När vi kände oss nöjda satt vi ute ända till halv nio och då ville magen ha något. Så lugnt och skönt vi haft det idag efter läkarbesöket.

I morgon är det vanlig lördag här men i Sverige midsommardagen. Trevligt att vädret varit fint och varmt för en gångs skull där uppe. Det unnar jag alla svenskar. Men föredrar ändå att stanna här. Våra sista midsomrar har inte varit särskilt glada då våra föräldrar tacklat av och inte kunnat delta som de brukar. Men alla före det var väldigt trevliga och vi har suttit i vårat uterum med värmen på då det varit lite kyligt.

Men en midsommar var inte rolig och det var då mamma blev dålig och somnade in på midsommardagen. Sedan dess har jag inte kunnat vara så glad under denna helg. Därför firar vi inte den utan bara är och kopplar av.

4 svar på ”Läkarbesök idag

  1. Gick ju bra hos läkaren och det var väl väntat.
    Mysig hörna för att vila. Så snygg utematta.
    För mig är det precis som vilken dag som helst.

Lämna ett svar