Någon var väldigt dagvill

JR har varit väldigt dagvill denna helg och det kan bero på att det varit en del festligheter runt om i byarna. De firar ju inte midsommar här men fete de musique. Musik i varje gathörn och överallt som är en hyllning till sommaren. Andra kanske har bättre förklaringar men detta är min.

Trötta hundar idag som lade sig inomhus i början på dagen. Vi hade ju gjort rent golven som vanligt och det är inget de gillar. Så när vi satte oss ute för ett bra genomfört arbete. Hade tänkt ta ett bad men var inte speciellt varma och så började vi lyssna på sommarpratarna vilket tog sin tid. Avverkade bägge två som pratat nu. Per Lernström och Lena Philipsson. Båda var verkligen bra på olika sätt. Så det blev inget bad för oss idag. Men det blir ju fler dagar denna sommar.

Men någon har ju sitt favoritställe och efter en stund ligger hon här på spaningsuppdrag.

Efter att vi lyssnat klart på pratarna och började plocka in våra saker ville Turbo också gå runt med mig och titta. Jag vill gärna gå runt trädgården och se till att alla växter mår bra. Se om mitt lilla kungarike.

Ser lite tomt ut då popcorngräset är borta och JR föreslog att jag skulle sätta lite nya corn. Så det kan mycket väl bli så. De artar sig ju så bra och de som jag satte i marken mår bra just nu. Vet inte hur de klarar vintern men det återstår att se.

Vi vet inte riktigt vad vi ska göra i morgon men det ger sig nog. Men man behöver inte planera alla dagar. Dagen kommer ändå.

Men idag är helgen över och vi ska bara ta det lugnt resten av kvällen.

4 svar på ”Någon var väldigt dagvill

  1. Låter som om ni haft en skön helg vare sig ni firade midsommar eller ej och du har verkligen rätt man behöver inte planera alla dagar dom kommer ändå.. 👍 Ha en riktigt fin fin start på veckan nu.. Kram Nicki 🤗

  2. Dagvill är jag rätt så ofta och i synnerhet när det är helg.
    Skön plats för viktig spaning.
    Lite kul det där med popcorngräs. Ser trevligt ut.

Lämna ett svar