Helg och lite jobb

Jag hade ju min vipplardag idag och JR fortsatte med trädäcket. Men först klippte han gräsmattan som hade diverse konstiga strån efter regnen som kommit om nätterna. Denna natt har det inte regnat och det ser inte bli regn på ett tag framöver.

Ja jag har bytt tema igen då jag inte var nöjd med det jag hade. Ombyte förnöjer säger man ju. Nu ångrar jag att jag tog bort det gamla jag hade för nu hittar jag inte tillbaka till det. Får skylla mig själv men det blir bra tillslut.

Vår utsikt från poolen från den bortre sidan då vi skvalpar runt. Vilket vi har gjort idag. Så skönt att börja dagen och avsluta den med ett bad. Jag simmar ca 60 meter varje dag. Men går det i er lilla pool? Jodå, det är fyra meter från hörn till hörn så det är bara att simma sexton gånger fram och tillbaka. Med samma djup i hela poolen går det så bra att vända. Blir ju inga proffsvändningar men nybörjarvändningar går bra de också. Jag är ju en gammal tävlingssimmare och detta ger mig så goda minnen. JR guppar mest fram och tillbaka och är nöjd med det.

JR har fortsatt göra ramen till trädäcket och jag har varit mycket peppande så nu börjar det se lite ut. Men bild kommer en annan dag när hela sidan är med ram. Nu ska även cement blandas och placeras i hålen för stagen. Jag skulle blanda var det någon som sade. Kan jag väl.

Lilla palmen fick en frisering idag då den såg lite luggsliten ut. Men den kommer igen och kommer att breda ut sina blad här på udden. Jag har ju en del planer för denna plats men som vi säger , ingen brådska. Allt måste få ta sin tid eller hur?

Nu säger vi godkväll från Paradisudden. Vi ses i morgon.

3 svar på ”Helg och lite jobb

  1. Hej igen! Så himla länge sedan jag var inne och läste din blogg, haft/har problem med min pc så det var inget kul att öppna den, sedan blev det Sverige några veckor … men nu så, har jag snott sambos ena mac, he he …
    Så skönt med egen pool! Och vilken mysig sitthörna ni har, är det vinrankor där på kortsidorna av bänken? 🙂

  2. Allting går bra om man vill att det ska göra det. Tänkte nu på simningen.
    Även palmer behöver friseras och få lite omvårdnad.

Lämna ett svar