Varm söndag

JR tog teslan till torget och köpte bröd så fort vi vaknade och gjort klart med parasoll och täcket till poolen. Jag förberedde vår frukost. JR fick en hälsning med sig från Monsieur C som han träffade vid torget, där det som vanligt är torghandel av diverse grönsaker och diverse saker. Två stora tomater köpte han med sig och de ska bli goda att äta till middagen.

Vi startade med golven så snart jag bytt lakan i sängen. Jag satte mig sedan i sovrummet med Kuma och körde igång ac:n därinne. Han somnade direkt. När JR kom med snabeldraken flyttade vi oss till rummet där ac:n också var igång. När JR var klar var det min tur att moppa golven.

Ser lite ut som en byggarbetsplats här nu. Inte alls populärt hos Kuma. Men nu har han hittat hur han kan gå ut i trädgården utan att behöva kliva i bråten. Men det ska bli bättre och snart kan han gå obehindrat över trädäcket och stå där och spana ut mot vår gata. Men just nu tycker han inte om ordningen här ute. Det är ju inte som vanligt.

Idag har vi vattnat alla krukor och buskar för det har inte regnat på tre dagar. Kom faktiskt mörka moln som seglade bort och aldrig nådde vår by. Men det var först framåt kvällen och långt efter att vi badat. Något som var helt gudomligt skönt , ja badet alltså.

Hemma på våran gata. Inte mycket trafik här men ibland kommer turister och går förbi. Annars är det cikador och fåglar som hörs. Idag hörde vi näktergalen i ett av våra träd. Man blir glad av att lyssna på fåglarna. Vi har en hel del fjärilar också och det är nog på grind av att vi har blommande växter. Mer ska det väl bli när väl blåregnen blommar och rosmarinen. Nu är det nog mest lavendeln som drar.

Idag har det inte varit mycket arbete med trädäcket för nu vill JR hälla cement i hålen och se hur stadigt det blir. Så det blir nog morgondagens projekt för JR. Jag ska tvätta lakan och vara arbetsledare till trädäcket. Sitta under parasollet och övervaka att allt blir bra. Det ska bli varmt i morgon också så det gäller att arbeta långsamt.

1 svar på ”Varm söndag

  1. Ni har ett väldigt bra samarbete tycker jag. Både inne och ute.
    Mysigt med fåglar, fjärilar och blommor.

Lämna ett svar