Jag gjorde det

Redan i morse då vi begav oss iväg till La docteur, kände vi att det skulle bli en varm dag. Jag tittade efter och jo vännen Kalle kula skulle hälsa på idag, men det var endast gul varning här nere. Lite runt om är det orange och det innebär fruktansvärd värme. Efter en stunds väntan kom vi så in till vår doktor och nu är vi på banan igen. Fick tips om ett ställe i Beziers där vi kan ta våra prover så nästa vecka ska vi bege oss dit. Nöjda körde vi hem och jag klev ur med våra nya recept och JR tog Mackan till Super-U.

När vi körde iväg var det +35 ute och när JR kom tillbaka med det han handlat var det +42. Hm det är varmt nu. Men jag hade bestämt mig för att klippa det sista på lavendeln, så det är precis det jag gjorde. Men det var en pärs och den kalla ölen efteråt smakade extra gott. JR hämtade hem ena soptunnan och blev övertygad om att inte jobba mer idag. Men efter ett tag flämtade vi och det var bara att hoppa i poolen. Så skönt att sträcka ut i vattnet som även om det inte är så svalt ger en svalkande känsla. En timme var vi i poolen och sedan skulle vi sitta under parasollet och lyssna på en sommarpratare, var det tänkt. Men efter fem minuter insåg vi att det skulle bli en plåga, så vi gick in. Hundarna fick sin middag och vi lyssnade på sommarprataren inomhus.

Jag tror inte vi haft såhär varmt sedan vi flyttade hit för tre år sedan. Förra året fick vi bigbags med sand på denna dag. Vi höll på med att bygga poolen. Inte lika varmt som idag men nog var det varmt att bygga. Idag kunde vi njuta av förra årets slit.

Skönt med ett svalt golv när det är varmt ute. Vår ac ser till att det håller sig svalt hela dagen. Det var betydligt trevligare att sitta inomhus idag. Men jag är lite stolt över att jag klarade av att klippa klart lavendelbusken. För att verkligen svalka av oss tog vi var sin kall dusch och tvättade håret samtidigt. Efter det kände jag mig så fräsch.
Efter att vi ätit sallad så gick jag ut för att vattna. Klockan var halv nio så det är tillåtet att vattna då. Så skönt att inte ens bli svettig när man bär vattenkannan. Det var ju endast +35 så då blir man inte svettig. Perfekt tid för vattning. Såg att det var små blomknoppar på kumquatarna. Små saker som gör en så glad.
Liten uppdatering på rosen som nu slagit ut och jag bevakar ju mina vackra rosor och hur de utvecklar sig. Den som vill låna en rosbild är välkommen. Är det inte en vacker färg så säg?

2 svar på ”Jag gjorde det

  1. Läkarbesöket gick ju bra och nya recept fick ni.
    Strongt att vara ute och klippa busken i den hettan.
    Mycket vacker färg på rosen.

Lämna ett svar