Värmen omsluter oss

Det är varmt ute nu men vi har ju medel som avhjälper det. Ac och poolen som nu är väldigt varm. JR har skruvat i flera brädor idag. Jag har gjort ny guacamole som JR bara älskar. Vi har ju potatissallad kvar och även rostbiff så det får bli dagens middag. Men dagen innebär lite klädtvätt för mig och sedan en simtur i poolen. Jag simmar ca 120 meter varje dag nu. Eftersom jag är en gammal simmare så känns det så bra. Jag har tagit alla magistermärken och i Västerås hade de tusenmetersimmning som jag var med på. Jag simmade en km varje vecka. Även i Uppsala simmade jag en gång i veckan och oftast var jag ensam i bassängen då jag simmade på morgonen.

Vi är så glada att ha denna oas att löga oss i efter att i tre år bara haft duschen. Nu undrar vi hur vi klarade oss utan vår pool. även om vattnet är varmt just nu så blir vi avsvalkade efter en timme i det våta. Jag hänger på Cobblepot en stund och det är så skönt. JR vill inte det. Idag fick han sin stetsonhatt och den är snygg. Karlar i hatt är snygga. Lite stil över dem tycker jag. Få se om jag får fota honom senare.
Vi håller oss i skuggan så mycket som möjligt, men det var svettigt att hänga upp tvätten idag. JR svettades trots att han jobbade i skuggan. Så en kall öl smakade gott. Vi kör ju med de små 25 cl som är perfekta att släcka törsten med. Jag försöker få kallt vatten till hundarna men det är mest halvljummet så jag slänger i isbitar för att det ska bli kallt.
Vi vaknade till att en traktor ansade vindruvsbuskarna och sedan kom ju JR:s hatt. Dagen hade börjat och vi slog upp parasollet, tog av täcket från poolen. Kan man ha en bättre start på dagen? Vi tycker inte det.
Trädäcket avancerar och nu kan man gå en bit på det. Men detta är bara början på det som komma skall. Vänta bara så ska ni få se hur fint det kommer att bli. Jag har satt avokadonötter på groende och hoppas att de ska ta sig. Bild kommer i morgon på nötterna. Jag vill ju ha en del krukor omkring vår spa avdelning.
Jag är orolig för en bloggvän som inte uppdaterat sedan i söndags och som jag vet inte mår så väldigt bra. Mina tankar går till henne just nu. En annan bloggvän jag följt ett tag har för några dagar sedan somnat in. Livet är så skört så njut.

1 svar på ”Värmen omsluter oss

  1. Så skönt med egen pool kan jag tänka mig 🙂
    Tror jag vet vem en av bloggarna är, hennes man uppdaterade igår tror jag, fast det vet du säkert redan 🙁 Håller tummar och tår att hon får bra och rätt vård i Sverige <3

Lämna ett svar