Efter regn kommer det sol

Det har regnat inatt och kanske åskat men vi har inte blivit väckta av det och inte heller hundarna. Halv nio ville Lino ut och JR offrade sig. Sedan somnade vi alla om och vaknade tillslut vid halv elva. Lite kelande i sängen innan vi var redo att möta dagen. Solen hade börjat torka upp allting ute och det var rätt fuktigt i luften fortfarande. Lino fick sina medikamenter som han ska ha i fyra dagar till efter kastreringen. Slinker ner bra med lite skinka. Får ju ge Turbo lite skinka också så det inte blir någon avundsjuka.

Planerna vi hade för idag var att jag skulle vippla och JR fortsätta med rengöringen av poolen. Vi släppte Lino helt lös efter att jag bäddat sängarna och det är första gången han varit lös ute. Inomhus är han inte i koppel och det fungerar bra. Lilleman skuttade runt och var jätteglad men visste inte riktigt vad han förväntades göra. Sedan har hundarna varit ute hela dagen och jag var den enda som var inomhus då jag vipplade.

När jag var klar satte jag mig ute och JR gick runt till baksidan med Lino, som förövrigt hänger honom i hasorna. En hel del ogräs behövde ryckas upp och det är bra att passa på efter att det regnat. Jag gjorde ju det på uppfarten i förra veckan. När det var lugnt klippte jag mina naglar på både tår och fingrar. Turbo tog sig en tupplur och så njöt vi av lugnet som alltid är på helgerna här.

Kanske har han gått upp ett halvt kilo sedan i onsdags? Vi måste få lite hull på Lilleman så revbenen inte sticker ut. Sju dagar kvar tills tratten åker av. Nedräkning pågår. Lino vill så gärna kela och med tratten finns det hinder i vägen. Undrar hur stor han tänker bli? Redan nu är han lika hög som Turbo och JR myser. Han vill ha en stor hund och vi får väl se hur det blir med den saken men Lino är helt underbar.

Han är bara så pussvänlig och kramgo. Svårt att fota en hund som bara vill pussas. Men vem kan motstå dessa ögon och nos?

4 svar på ”Efter regn kommer det sol

  1. Lino verkar vara en väldigt lugn och fin vovve.
    Inte kan man motstå dessa underbara ögon. Jag gillar väldigt mycket hans långa öron. Ser framemot att få se dem i full frihet.

Lämna ett svar