Småbarnsförälder

Vi känner oss lite som sådana idag för visst är det jobbigt att ha en valp. Men så har vi en tanta i Turbo som alltid ska lägga sig i. Så här rantar vi runt och försöker tala om för henne att det är vi som styr detta hushållet. Men det ger sig det vet vi av erfarenhet. Nu doftar Lino en del testosteron fortfarande då kastreringen är så ny. Men om någon vecka till så ska det vara helt borta.

Det har varit rent ut sagt fördjäkligt klibbigt ute idag och flugorna har varit irriterande. Stackars Lino som inte kunnat freda sig så bra från flugorna på grund av tratten. Förbaskade tratt. Men snart åker den av och då kan han vara som en normal hund.

På eftermiddagen drog vi oss inomhus eftersom det lovades regn och åska. Lino ville ändå gå ut men Turbo valde att titta på från insidan. Hon gillar inte regn alls och vägrar att gå ut om det kommer något vått uppifrån. Kanske var det åskvädret som fick hundarna att vara lite väl jobbiga ikväll för de ville inte riktigt komma till ro.

Det regnade på bra ett tag och varningar kom för högt vattenflöde, men vi bor högt så vi känner oss säkra.

Just nu när jag skriver detta sover våra två hundar och Lino drömmer för fullt. Det åskar och kanske regnar det för fullt men det slipper vi se då jalusierna är nere. Vi har det varmt och bra.

Lördag i morgon och en ny dag för oss alla.

3 svar på ”Småbarnsförälder

  1. Det blir ju lite “barnpassning” en tid framöver.
    Så skönt att dom somnade kvällen trots regn och åska. Bra med jalusier som stänger ute ovädret.

Lämna ett svar