Dags för dos fyra

Idag hade vi bokat tid för en fjärde vaccindos av covid, men innan dess var JR till Super-U och handlade lite av det vi behövde. Så idag blev det frukost med färska baguett vilket vi inte alltid kör med sedan Kuma dog. Jag lyckades bädda sängen när han var borta och nu känns det lite som att vi börjar komma tillbaka till våra vanliga rutiner.

Vi körde iväg till pharmacia och det var lite varmt i bilen att vänta men JR hade bokat två tider då vi inte vill lämna hundarna ensamma. Men när vi kom hem kunde vi alla ta det lugnt i trädgården och Turbo somnade snabbt.

Det var en hel del bus under dagen och jag fick min motion för idag. Lino är ju bara så allert på alla hundar som skäller och allt som händer. Turbo försöker hänga med men det märks att hon inte riktigt orkar. Vet inte vad som hänt men sedan Kuma försvann ur hennes liv har hon slutat leka och plötsligt blivit så gammal. Det är precis som att hon inte vill vara med längre. Trodde Lino skulle få henne att blomstra upp igen men hon verkar inte vilja mer.

Det finns ju någon som kan posera eller hur?

De hade sagt regn men det kom inte en enda droppe idag. Pratade med vår granne Bonet och hon höll med om att det var så fruktansvärt fuktigt ute, men inget regn som vi hoppats på. Tror att många vill ha mer regn nu. Men kanske kommer det endera dagen.

Kumas rosor blommar så vackert och jag känner en sådan kärlek till dem. Vad hade jag varit utan alla mina hundar? De har gett mig så mycket glädje och kärlek. Hoppas det får fortsätta så mycket länge till.

5 svar på ”Dags för dos fyra

  1. Jag ska boka för nr 5 (?) tror jag. Jag har ju inget immunförsvar pga all medicin. Kanske är lika bra att ta influensan samtidigt. Det gjorde jag i våras. Har klarat mig hittills ifrån sjukdomar.. hoppas du klarar dig ifrån biverkningar.

Lämna ett svar