Nu är det höst

Vi bestämde oss för att tömma poolen och plocka bort trappan för i år. Vattnet är för kallt för oss badkrukor då det endast är +24. Jag vet, i Sverige är man jätteglad om temperaturen stiger till dessa grader, men vi är bortskämda och det ska ju vara ett nöje att bada och inte något man tvingar sig till. Vi har badat mycket denna sommar och är så nöjda med det. Nu stundar annat som att klippa buskar och JR ska göra klart det sista av trädäcket. Vi är så nöjda med det och att vi fått ett så fint rum ute.

Apropå ute så har vi idag låtit hundarna vara helt utan koppel hela dagen. Lino sov en stund innan vi bestämde att det var dags,

När han vaknade blev det full rulle och nu har han verkligen fått upp farten så han flyger fram.

Hunden som kan prata med duvorna.

Jag och Turbo hade en show som hette duga idag och Lino körde loss tills han stupade. Någon gång lallade vi efter men oftast höll vi oss i skuggan.

Jag gick till frissan idag och kapade en decimeter då håret började se slitet ut. Blev jättenöjd som alltid när jag sköter saxen själv. Har gått från frisören alltför många gånger och varit missnöjd så nuförtiden sköter jag mitt hår själv.

I morgon ska vi få service på vår gaspanna så utfärden vi hade tänkt göra får vänta till på torsdag. Det går lika bra det. Ska bli sämre väder i slutet på denna vecka och då passar det bra att köra en sväng. Men i morgon ska JR storhandla så vi får hem alla basvaror och annat som vi behöver.

I morgon har Lino varit hos oss i tre veckor och gissa om han har förändrats. Han har fortfarande fruktansvärd separationsångest när någon av oss går iväg någonstans, men inomhus har han slutat att ranta efter JR hela tiden. Så lite trygghet verkar han ha fått. Han börjar känna sig hemma och kan koppla av bättre. Jag minns hur Turbo rusade runt så fort hon hörde hundar skälla och jagade postmoppen. Idag vet hon att det oftast är falskt alarm och ids inte springa runt. Nu är det Lino som gör det.

2 svar på ”Nu är det höst

  1. Skönt att få gjort i ordning poolen i god tid nu när er badsäsong i alla fall är slut.
    Själv är bästa dräng, jag klipper också mitt eget hår och även Hasses vid behov.
    Ni har fått en showande hund i er trädgård. Så himla kul att titta på.

Lämna ett svar