Vi har lite Linodagar nu

Tänk vad en valp kan fylla ut ens dagar och hur trött blir man inte. Lino har så mycket energi att vi blir helt matta. Turbo tittar på med skräckblandad förtjusning och vet inte vad hon ska tro. Finns det en av och på knapp måntro?

Jag hängde upp lakanen som jag körde igår kväll. Med solen idag var jag inte ett dugg orolig för att de inte skulle hinna torka. Sensommaren fortsätter med härligt väder. Därför håller vi till utomhus och det gillar Lino som rusar runt efter både ödlor och små möss. Endera dagen fångar han väl någon. Just klarar han av att fånga flugor och idag har han ätit minst två. Protein gott folk.

Litet plock på vad vi har att titta på under dagarna. Det händer ju saker hela tiden.

JR har satt fyra nya plintar och burit cement så nog känns det i ryggen. Så JR får en stunds vila efter vår middag. Jag skriver blogg och tittar på Idol. Lite töntigt kanske men det får vara så för jag tycker om att se när unga människor utvecklas till stjärnor. Sedan gör jag ju annat under tiden som att skriva blogg.

Hundarna somna hos JR och jag har lite ensamtid. Rätt skönt ibland tycker jag. Idag har jag tittat på Drottning Elisabeth II begravning och jag har ju en fabläss för parader och sådant. Det var en sju timmar lång sejour som slutade med att kistan sänktes ned i golvet. En ensam säckpipblåsare gick förbi och hördes svagare och svagare. Begravningen avslutades med Good save the King. Så nu har England en kung och jag hoppas de tycker att det är bra. En era är slut och en ny börjar.

Vår dag är över och en ny dag tar sin början i morgon.

Jag är inte helt frisk ännu efter min kvällsvurpa men på god väg. Har en stor svullnad på bröstmuskeln och fortfarande ont i min axel om jag anstränger mig för mycket. Fick väldigt ont i natt efter att ha moppat igår. Nu är man löjligt skör tycker jag. Skaka täcken med en hand är inte vad jag vill göra. Men idag har jag ju tagit det rätt lugnt så nu hoppas jag på en bra sömn.

Återstår att berätta hur det gick i morgondagens inlägg. Vi höres, eller vad man nu ska säga.

2 svar på ”Vi har lite Linodagar nu

  1. Lino har väldigt mycket att göra och allt ska hinnas med så fort som möjligt. Inte konstigt att Turbo bara kollar. En dam kan ju inte fara runt på det viset.
    Visst känns det lite fånigt att inte kunna röra sig som man vill på grund av en vurpa. Men blåmärke och ont lite här och där ska man ta med största respekt. Ta det lilla lugna nu så du blir helt återställd.

Lämna ett svar