Lino åtta månader idag

Vår lilleman är ännu en månad äldre och vi märker hur han blir mognare eller är det kanske att han boat in sig efter en månad hos oss? Kanske både ock tänker vi. Han är lugnare och inte lika spattig utan kan ta en del pauser i sitt jagande efter ödlor ute i trädgården. Sedan är det även kvällarna som han blivit lugnare och kan koppla av ordentligt. Han sover precis som Turbo efter en hel dag ute.

Jag har våttorkat överallt inomhus idag och det behövdes för det blir alltid ett tunt lager av fint damm efter en vecka. Sedan luktar det ju så gott när man gått sin lilla runda. Därför satte jag mig ute efteråt och var väldigt nöjd. JR gjorde klar hela udden så nu är allt säkrat vilket känns bra. Vi kan släppa ut vår lilleman utan att han hamnar på taket till det gamla elhuset. Eftersom vi med all säkerhet kommer att ha en till nykomling i vår trädgård senare så är det skönt att ha allt säkrat nu.

Nu har vi det riktigt lugnt och skönt ute i trädgården.

Finns alltid nya platser att sova på och hundarna söker sig till varandra mer och mer. Här ligger de mellan där jag befinner mig och JR är.

Tvättade en maskin med kläder idag som torkar i dressingroom. Idag har vi haft riktigt varmt ute och det var som svensk sommar. Därför stannade vi ute längre än igår.

Första oktober idag och H meddelade att det regnat hela dagen i Malmö. Precis det vi flyttade från. Jag har inte ens börjat med sockor och går i shorts. Men som sagt så är det ju höst och man vet inte hur länge vi får ha det såhär varmt. Snart blir det snickarbyxor och sockor. Men mer än västen blir det inte trots att vintern kommer. Jag klagar absolut inte.

2 svar på ”Lino åtta månader idag

  1. Lino har väl funnits sig tillrätta nu och därmed blivit lite lugnare. Så bra att han nu kan vara ute utan att ni behöver känna er oroade för att han ska hitta något hål att smita ut genom.
    Ni får nog ha det varmt ett tag till tror jag.

Lämna ett svar