Vardagen är här säger de som vet

Annonser

Men ärligt talat så händer det allt som oftast att jag blir dagvill. Jag håller inte koll på datum eller dagarna längre. Det som håller mig lite uppdaterad är att vi har bestämda dagar då våra soptunnor ska rullas ut till tömningsplatsen. Sedan är det månaderna som jag fortfarande håller ordning på. Än kan tanten hålla koll på tillvaron.

De flesta månaderna på året är trädäcket och trädgården vårat vardagsrum där vi vistas om dagarna. Så glad att vi lade det gröna konstgräset på plattorna för hundarna älskar att vistas där. Det blir inte så varmt för tassarna under de varmaste sommarmånaderna. Jag hoppas på att Lino kommer att bada i barnpoolen som jag köpte när vi flyttade hit. Varken Kuma eller Turbo har varit intresserade men eftersom Lino är svart vill jag gärna att han svalkar av sig om dagarna. Ska bli roligt att se om han gillar att bada.

I morgon ska JR gå bort till veterinären med Lino för hans påfyllnads vaccin. Vi har även beställt ett hundpass till honom. Plötsligt får vi för oss att köra ner till Spanien och då måste han ha pass och vara vaccinerad. Vi har ju inte mer än femton mil till gränsen om vi kör betalväg. Nästa år har vi tänkt göra några turer med övernattning. Det finns ju så mycket att se som vi inte har hunnit med tidigare. Nu är ju det mesta med trädgården klart och vi tänker ta det lugnare med byggandet ett tag.

En månad tog det tills Lino charmade Turbo såpass att hon gärna springer med honom när han rusar till baksidan. Så roligt att hon närmar sig honom och han är verkligen försiktig med henne. Slickar henne i mungipan och visar att han är undergiven. Nu har hon börjat förstå att han är en liten kille som behöver henne. Det bådar gott inför framtiden och jag ska återkomma med hur allt går .

När Lino kom till oss vägde han 22 kg och då hade han lagt på sig två kilo sedan han kom till fostermamman. Det ska bli roligt att se hur mycket han gått upp i vikt sedan han kom till oss. Nu behöver vi inte skämmas för att knotor och revben syns. Han börjar bli riktigt fin i kroppen och har byggt på sig muskler så nu klarar han att hoppa upp i kökssoffan när han vill titta ut.

Så vi har lite att göra i morgon och Lino ska få en promenad vilket han kommer att tycka om.