Veterinärbesök idag för Lino

Jag börjar dagen som vanligt med att skaka täcken och dammsuga underlakanet. Visst tycker en del kanske att det borde vara lättare att inte låta hundarna sova hos oss. Men hos oss får de det och jag ser till att allt är rent tills det är dags att sova igen. På dagarna har vi ett rätt fult överkast som är väldigt bra när man har hundar. Vi brukar köra till grannbyn där de har stora tvättmaskiner och tvätta överkastet. Lino har upptäckt att det är skönt att sova på sängen om kvällarna och som jag har berättat är han lite obstinat när han är övertrött. Igår kväll lyckades han tugga sönder dragkedjan på en av kuddarna vi har på sängen.

Jag hade med andra ord en uppgift att sy ihop fodralet idag. Det gjorde jag då JR var till vår veterinär med Lino. Turbo placerade sig ute vid trädäcket och sov. Bäst att passa på när brorsan inte är hemma och springer runt.

Liten kille var mycket glad att komma hem igen. Så efter middagen blev det full fart och Turbo hängde väl med i några rejs tills hon blev trött.

JR var trött efter promenaden och vi satt ute och gick igenom allt med Linos vacciner. Han ska tillbaka den 22:a denna månad för påfyllnad och pass. Jag har ju glömt att berätta att Lino väger 23,5 kg idag och det betyder att han gått upp 1,5 kg sedan vi hämtade honom. Trodde det var något mer men vi jobbar på det. Han bör minst väga 25 kg . Nu ser man inte revbenen så tydligt längre och det är mysigare att kela med honom.

Vi kan ju verkligen inte stoppa denne glada kille från att springa runt om dagarna. Han har ju så mycket livsglädje så man blir bara glad av att titta på honom. Vår granne vinbonden har så roligt åt denne lille kille som skuttar runt i vår trädgård.

Tånkte ta ett foto till hans pass och detta kanske kan vara något. Men jag har inte visat JR ännu och duger inte detta så får jag göra ett nytt försök. Vad säger ni, duger detta som passfoto?

2 svar på ”Veterinärbesök idag för Lino

  1. Vill hunden sova i sängen så ska den så klart få göra det. Så tycker jag.
    Han kommer nog snart att öka mer i vikt när han få mer muskler. Men med den energi han har så förbrukar han en del kalorier också.
    Så fin han är och jag tycker det borde bli en bra passbild.

Lämna ett svar