Dags att kasta trädgårdsavfall och annat…

Molnigt väder och vad passar bäst då? Jo, att göra en åktur och gå en sväng. Sagt och gjort så gjorde vi oss klara och körde iväg.

Jag satt som vanligt i baksätet med Lino och så gav vi oss iväg till ett ställe vi trodde hade bra parkering. Nu visade det sig att det inte alls var så och körde tillbaka till vårat vanliga ställe vid Canal Midi.

Himlen såg lite orolig ut men vi var inte oroliga för att det skulle börja regna. Vilket det inte gjorde utan molnen sprack upp och det blev riktigt trevligt. Varmt har vi fortfarande så vi gick i shorts och tröja.

Tror vi gick minst tre kilometer idag och det känns bra för vi behöver verkligen gå. Hundarna blev också trötta. Nästa gång vi går här ska jag ta med mig mobilen och verkligen se hur långt vi gått. Det var roligt då några båtar passerade och alla vinkade till oss. En del cyklister kom förbi och då stannade vi så de kunde passera oss.

Dags att köra till min favoritaffär för inköp. Äntligen skulle JR få sitta och vänta i bilen med hundarna.

Hej då till nästa vecka ska vi väl säga kanske. Men vi har hittat en bra väg för mig att gå då jag inte klarar av alltför kuperat än så länge. Men plana ytor fungerar bra och därför håller vi oss till denna cykelbana vid kanalen ett tag till. Låter kanske trist men vi tänker öka på längden vi går och hundarna älskar att gå här.

Detta är ett riktigt gummadagis för mig. Tyvärr håller de på med att ändra interiören och det är väl julens fel kan jag tro. Tyvärr hade lagt undan alla fågelfrön till vildfåglar, men en stor påse med talgbollar låg framme. JR sade till mig om jag inte frågade men jag iddes inte konfrontera en tös som gick med en vagn och pratade för sig själv. Kunde blivit rätt traumatiskt för mig. Jag kollade och hon hade inte några hörlurar i öronen så det vete gudarna vem hon pratade med. Jag bara log och nickade varje gång jag passerade henne och verkade inte bry sig trots att jag valsade runt minst tio gånger. Men jag hittade finta tuggben och en liten tross som skulle passa inomhus. Även två påsar med tulpanlökar fick följa med hem. Fasen att de höll på med ombyggnad för det finns mer jag vill köpa. Får bli nästa gång då.

Efter mina inköp körde vi hemåt och till Super-U då JR glömt köpa lite viktiga saker som smör bland annat. Då väntade jag med hundarna i bilen och för första gången hade jag bodelsdörren öppen med nätet för. Lino satt som salig och tittade ut. Jag gjorde det eftersom han plötsligt stod på bordet och då tänkte jag att han ville se ut. Bra att vänja honom vid att ha dörren öppen med nätet för.

Nåväl hundarna var nöjda med dagen och vi fick hem alla varor vi ville ha. Men vi körde faktiskt hem och JR lastade på fem av våra säckar med trädgårdsavfall och sedan körde vi till återvinningen med det. Så nu är det fem säckar kvar.

Skönt att vara hemma sedan tyckte både vi och hundarna.

1 svar på ”Dags att kasta trädgårdsavfall och annat…

  1. Vilken härlig promenad ni fick. Tycker det låter underbart att gå där ni gick, plant och fint. Vad gör det att man går samma väg och i synnerhet när hundarna gillar det.
    Jobbigt när dom flyttar runt på allt i affärer man brukar handla i. Känner sig helt vilsen.
    Det blev en del i går och inte konstigt ni blev trötta.

Lämna ett svar