Så fick vi en dag ute

Äntligen slutade det att regna och idag blev det både uppehåll och varmt. Både vi och hundarna blev glada. När dörren får vara öppen och man får välja var man vill vara är livet som bäst. JR tog teslan till Super-U för att göra helgens inköp. Jag passade på att göra en potatissallad. Blev nöjd med den idag för nu fick jag till smaken. Hundarna var ute och de skötte sig jättebra.

Okej, lite fuskade jag då Lino fick sitt buffelhorn som han roade sig med ett bra tag. Turbo föredrog att bara se på. Men jag blev klar med salladen och kunde även göra rent efter mig. Blev varm och ville mest ut. Gjorde rent bordet och satte mig ute och väntade på JR.

Vi tog det lugnt med andra ord. Man orkar inte hålla sig på topp hela tiden. Pauser behövs och Lino är duktig på att ta sådana. Efter vilostunden tog vi undan hornet tills senare ikväll. Blir en stunds kvällsmys innan sovdags.

Jag passade på att sopa trädäcken ute och såg stint på gräsmattorna som var mycket skräpiga. Men en sak i taget och först lite vila.

Så kom JR hem och det var dags att plocka in allt i skåpen. Det var glada hundar som började röra på sig och Lino fick gladfnatt.

Lino körde rejs så öronen fladdrade. Han hade stenkul och jag var inte den som hejdade honom. Räknade inte hur många gånger som han sprang runt huset. Är man glad så är man. Livet med Lino är som en gottepåse.

Ja, jag sopade rent den gröna mattan och nu är allt skräp borta och det känns bra. Hundarna vill ju gärna ligga där om dagarna. De släpper ju igenom vattnet så de torkar så fort.

Livet ska vara roligt och det blir det med en Lino i familjen. Plötsligt kan han bara stanna upp och så ska han ha kel, kram och bli pussad på. Tänk att vi fick en så underbar hund.

I morgon ska vädret bli ännu finare och då får vi en fin dag ute.

4 svar på ”Så fick vi en dag ute

  1. Härligt väder igen med värme. Gott att vara ute för er alla.
    Lillkillen har visst en del spring i benen. Skönt att Turbo är så lugn.

Lämna ett svar