En regnig dag

Hade en lugn natt och vaknade vid tio ungefär. Vädret har varit stadigt duggregn hela dagen så ci har hållit oss inne Jag har skrivit en del och JR har tittat på dokumentärer på Netflix. Jag var ju på hundspaet igår och pratade med tjejen där som föreslog ett tidsfördriv till Lino.

Ett horn från en buffel. Vilket lyckat köp för det har hållit honom sysselsatt precis hela dagen efter att han sovit en stund på förmiddagen. Det bästa är att det blir inga flisor eller bitar som gör honom orolig i magen. Efter idag syns det knappt att han har tuggat på det. Turbo har mest sovit hela dagen och tittat ut genom fönstret.

Men vi har naturligtvis varit ute i omgångar då hundarna behöver göra sin toalett.

Hundarna var inte så roade av att vara ute heller och Lino ville hellre in till sitt horn. Men vi passade på att gå ut när det var lite mindre duggregn.

Nu på kvällen har jag tagit undan hornet för annars vete tusan om han tänker sova. Det finns en dag i morgon också. Men det var ett bra förslag jag fick om sysselsättning åt en valp.

Jag köpte en till Turbo också men hon var måttligt intresserad så den lade jag undan till Lino. Bra att ha när hans eget horn är klart. Men det tar säkert ett tag innan han lyckas med det.

Så har en regnig dag förflutit hemma hos oss och vi har haft det så bra. JR har fått ta det lugnt vilket hans rygg är tacksam för. Jag har ju också fått vila mig ordentligt. Vilket är bra för min arm. Ja, vi mår bra av stiltjen idag. Tråkigt har vi absolut inte haft det.

Nu hoppas vi på uppehållsväder de närmaste dagarna så vi kan vara ute. Vi får väl se vad fredagen kommer att bära med sig. JR ska göra en del inköp och jag ska tvätta hade jag tänkt. Kanske klippa lite i rosenbusken, men vi får se hur det blir med det. Att inte ha för många planer är det bästa tycker vi.

Ett foto från Sverige som jag lekt lite med. Skåne är vackert men ack så kallt nu på hösten och vintern.

2 svar på ”En regnig dag

  1. Bra köp av hornet till Lino. Tror det är bra att ta bort det ibland så blir han ju glad igen när han får tillbaka det.
    Skönt med en innedag också ibland. Att ha planer ibland är bra men det bästa är att det går att ändra dom när man vill.
    Fin bild som du har ”lekt” fram.

Lämna ett svar