Livet på vår udde

Hundarna har inte anammat vintertiden eller normaltiden så vi är uppe en timme tidigare än vanligt. Lino har fastat natten till idag och fått ris med avkok till middag senare idag. Han verkar må bättre och tyvärr har han nog magrat ett kilo. Men det ska vi ta igen så snart är han på g igen. Så nu blir det lite små fina portioner i början för att låta magen få lugn och ro.

Vi har haft rätt fint väder om än inte så mycket sol. Men det har varit skönt ute. Jag har pysslat lite inomhus som att koka ris och lite annat. JR gick ut och fortsatte sätta upp staketet och vi är mycket nöjda hittills. Det har blivit så bra men nu återstår min idé och den ska upp i morgon.

Jag gick loss på syrenen på framsidan. Den behövdes ansas ut så att det kan växa inuti. Fyllde en säck idag med och hoppas att det räcker annars får jag klippa lite i vår också. Men nu låter jag det vara för i höst.

Så kom vår rara sydfranska förbi då hon ville hälsa på Lino. Tror Turbo tinat lite också för hon ville gärna hälsa lite också. Det är så roligt att vi kan konversera en del nu och vi pratade om bygget vid vinfältet och även att det är halloween ikväll och hon kom med tips hur vi skulle undvika busande ungdomar. Så vi har förberett oss för eventuella angrepp. Men vi vet inte hur mycket man firar eftersom det är inte mycket pynt i trädgårdarna. Eller ingenting skulle jag nog vilja säga. Men vår sydfranska verkade veta vad man ska göra.

Det ska bli roligt i morgon när vi sätter på det gröna på staketet. Jag har vilat min högra arm idag då jag ska öppna min klipperia. JR behöver en klippning och jag tror att vädret tillåter en utesalong i morgon. Men annars ska vi inte göra så mycket mer än att vara utomhus.

Ny månad och det är november. Fasen det är snart jul och så har detta år gått. I morgon är Linus 9 månader och snart är spökåldern över vilket vi är tacksamma för. Han ser konstigheter överallt just nu. Det kommer en vinter snart och ett lugnare tempo i vår tillvaro. Vi planerar en del utfärder och promenader så det blir nog roligt för hundarna.

2 svar på ”Livet på vår udde

  1. Tar nog lite mer tid för hundarna. Hoppas det nu hjälper med att magen får vila lite. Tids nog äter han upp sig igen.
    Hoppas att ni hade det lugnt i går och att ni har haft en bra dag i dag.

Lämna ett svar