Onsdag är vilodag

JR var lite trött i ryggen idag och han har ju jobbat med staketet i två dagar så det är förståeligt. Med en sol som bådade varmt väder, bestämde jag att idag skulle jag öppna min klipperia. Lättare att klippa hår utomhus så det gäller att passa på. Lino var en del konfunderad vad jag skulle göra med JR och ville absolut vara med. Men så såg han att det inte var något farligt så han gjorde sådant han brukar göra när han är i trädgården. Det är ett stort jobb att hålla koll på allt och alla.

När jag var klar med klippningen satte vi oss ute och då var det en liten kille som däckade under solstolen. Man kan inte vara på topp hela tiden. Men om dagarna blir det inte särskilt långa sovstunder utan det är först när hundarna fått middag och vi går in för dagen som det totala slocknandet sker. Vilket är skönt för kvällarna blir alltid så lugna och rofyllda.

Vårat vinfält är i höst/vinterskrud nu och bonden har rensat bland stockarna och nu får de vila över vintern. Biten bakom mullbärsträdet mot vår gata ska vi också sätta ett likadant staket som på andra sidan uppfarten, men JR behöver köpa lite materiel till den delen och troligtvis kör vi en sväng på fredag och handlar lite saker.

Lino har hittat en bra utkiksplats där han har bra koll på det som kommer förbi vår gata.

Så var det dags för ett mellanmål och det intas gärna utomhus på vår fina gräsmatta. Ikväll kom jag ihåg att tvätta våra lakan och det var ju bra. Lino är helt bra i magen nu och sover bra på natten.

Mitt dilemma nu är att hitta en ny ljudbok som vi ska lyssna på som insomningslektyr. Det är så skönt att bara ligga och lyssna för att somna när våra 30 minuter är klara, för det är vad vi brukar ställa lyssnartiden på. Men jag brukar hitta något bra.

Dagen är till ända och vi ska strax krypa till kojs för Lino väcker oss halv nio i morgon som vanligt.

2 svar på ”Onsdag är vilodag

  1. Ovanpå eller undertill går bra att sova varsomhelst.
    Fin plats att ligga och spana på!
    Skönt att Linos mage är bra nu.

Lämna ett svar