Tunga moln seglade förbi

Värmen har vi dock kvar och därför håller vi oss utomhus hela dagarna. Tids nog kommer lite kallare väder även om det sällan blir under tvåsiffrigt plus. Men nätterna kan gå ner mot +7 och någon dag även nudda nollan. Men det brukar bli väldigt kortvarigt och först i januari eller februari. Vi får se hur det blir denna vinter.

Nu är staketet klart vid brevlådan och jag ska visa före och efter bilder.

Om man klickar på bilden till vänster blir det före och klickar man till höger så är det hur allt blev när det är färdigt.

Vi är nöjda med resultatet och nu ska väl höstens projekt vara klara.

Jag har varit sysselsatt med hundarna och lekt med dem så de haft roligt. Som sagt ingen sol idag men å andra sidan inget regn heller. Men det kom ett lätt regn vid niotiden då jag var ute med hundarna. Jag blev inte genomvåt och inte kall heller. Det var mer som duggregn.

När jag säger att jag inte gjort någonting så är det med lite förbehåll då jag alltid har en del sysslor varje dag. Ta hand om tvätt, bädda och plocka disk. Alltså lite småpyssel som alla har och inte tänker på som arbete.

Men alla dagar har ett slut och när hundarna fått sin middag brukar vi stanna inomhus såhär års. De blir mätta och trötta efter en hel dag utomhus med allehanda hyss. Det sistnämnda står väl Lino för. Han håller oss igång med allt tok han hittar på. Men så kan han stå långa stunder och bara titta ner på gatan från trädgården på baksidan.

Trötta hundar och det är skönt att vara nära då. Efter endast en halv timme är det nästan helt mörkt ute. Så jag passade på att fota innan dess.

Lillelördag i morgon och då får vi se vad eller om vi ska göra något. Kanske kanske inte.

2 svar på ”Tunga moln seglade förbi

  1. Tunga moln försvinner förr eller senare!!
    Staketet blev väldigt fint och klart ni ska vara nöjda. Ni är så duktiga tycker jag.
    Så rart och mysigt dom ligger tillsammans vid soffan.

Lämna ett svar