Solen hittade hit

Hundarna var så glada att det varken var vått uppifrån eller underifrån. Det var vi tvåbenta också. Jag körde tvättmaskinen för nu måste jag tvätta en del. Började med lakanen och sedan är det kläder som ska bli rena. En sak jag inte berättade om igår var att min läkare klippte sönder mina sockar. Hon tyckte att resåren var för hård och stoppade blodflödet till fötterna. Jag kan inte säga att resåren i mina sockor är för hård då jag får dra upp sockorna då och då. Det kändes väldigt skumt när hon gjorde det. Det gör det fortfarande. Har aldrig varit med om detta tidigare utom då jag bröt benet, krossade fotknölarna och bröt foten. Då klippte ambulansförarna mina skosnören och socka. Trots att jag var så omtöcknad av allt morfin de gav mig mot värken tänkte jag att nu förstör de mina kläder. Tror de klippte sönder mina byxor också. Men gårdagen var en helt ny erfarenhet.

Idag har vi förutom pysslat en del suttit ute och njutit av vädret.

Lino hade fullt sjå att ta igen gårdagen då han inte fick vara i trädgården så länge. Sorry, mitt fel då jag måste träffa vår tokiga läkare. Skämt åsido så är hon nog inte tokig endast väldig noggrann. JR var så snäll och borstade Turbo som fäller kopiöst just nu. Alla har en liten dust av vit päls på byxben och Lino är insvept i det av och till. Men vi vet att det är ca två veckor och sedan är det klart. Nog är det lite ovant att plocka dammråttor nu. Jag tog Duster och sög upp dessa dammråttor. Sedan sopade jag rent de gröna mattorna. Där och då kände jag att nu får det vara nog för idag.

JR har börjat lägga marmor på den fläck som varit kal sedan vi flyttade hit. Han hittade en del som han sparat och så tog han några från baksidan. Nu ska det blandat lite cement och sedan kommer det att bli fint igen. Vi åt varm korv med bröd på dagen och det är snabblagat i micron. Efter det tog vi en paus.

Kan berätta att jag hittat bilder på min fina SuvEllen så de kommer i ett inlägg om någon dag. Så håll utkik om ni är nyfikna. Det var faktiskt JR som hade bilderna på sin mobil. Hon kommer alltid att vara min fast en ung kille köpte henne och hon förhoppningsvis rullar på en annan ort i skåne. Men hon var min och är min så är det bara.

Ännu en fin dag är slut och vi drar oss inomhus till värmen. Ikväll regnar det och hundarna är inte så glada över att det är vått på deras toalett. Det har varit korta turer hela kvällen.

Men det där med att klippa sockorna känns skumt eller vad tycker ni?

2 svar på ”Solen hittade hit

  1. Härligt med fina dagar så ni kan vara ute i trädgården och njuta alla 4.
    Lite regn på kvällen är ju helt ok.
    Ang att klippa resåren på sockarna så är det bra. Din läkare har helt rätt, det förbättrar blodcirkulationen i fötterna. Jag har hittat och köpt sockar med mycket lös resår och dom är mycket bra. Blir inte något märke på benet vid resårkanten och sitter uppe perfekt. Innan så klippte jag resårkanten på några ställen.

Lämna ett svar