Kyligare dagar nu

Nu märker vi av att vintern närmar sig och även dagarna har blivit lite kyligare. Kvällarna och nätterna är riktigt kyliga och ikväll är det endast +8 så det gäller att klä på sig. På dagarna har vi ca +18 och det är så att vi kan sitta ute. Idag åt vi varm korv med bröd till lunch och det fick mig att tänka på när pappa åkte in till Västerås med mig där jag dansade balett. När vi väntade på tåget hem till Kolbäck köpte han en varm korv med bröd och det smakade så gott. Så gott att just äta det utomhus när solen börjar bli lite svalare.

Jag bjöd hundarna på popcorn utan salt idag och det var uppskattat. de fick dela på denna skål i tre omgångar under dagen. Jag vill göra det lite festligt och eftersom vi har två matglada hundar passar popcorn bra tycker jag. Hade tänkt fota mitt popcorngräs men glömde det så det får bli i morgon kanske.

Vi bestämde oss för att det var dags för hårtvätt med dusch ikväll så JR fyllde på lite mer vatten i Mackan och satte på gasen. Vår livlina nu när vi inte har varmvatten. Man vaknar ordentligt när man stänker vatten i ansiktet på morgonen. Inte den temperaturen man gärna duschar i. Fast idag ringde vårat bolag vi köper gas från och de kommer på måndag morgon och nu håller vi tummarna för att nästa dusch blir här inne i huset. Tur vi har diskmaskin och slipper diska all disk för hand.

Berättade jag att det hade regnat natten till idag? jodå, det hade det och det är inte så roligt med vått vått överallt. Inte ens hundarna gillade det. Men när vi gick ut igen efter frukosten var det full fart och de leker rätt vilt. Nu när Turbo fäller som mest ser det ut som att Lino har skägg efter deras buslekar. Vi njuter av att se hur nära de börjar bli och att de tycker om varandra.

Med detta inlägg säger vi godnatt från oss på udden och så höres vi i morgon.

2 svar på ”Kyligare dagar nu

  1. Mums med popcorn🥰❤️
    Här där jag bor har det kommit snö. Jag älskar snö..eller ja..alla årstider har sin tjusning tycker jag. Dock så avskyr mina leder kylig temp.. men men…
    Ha en jätte fin helg där nere 🙂

Lämna ett svar