Vi njuter

Vi har en underbar värme inomhus som är så jämn i motsats till hur vi haft det, Visst har vi haft det varmt men inte denna jämna värme vi har nu. Så vi njuter av den och att ha varmt vatten när vi ska göra rent saker och jag njöt av dagens dusch. Tänk så bortskämda vi är i västvärlden. Nu tänker jag på alla de som lever i Ukraina. Om jag vore en miljonär hade jag satt en summa på Putins huvud och jag vet att det hade lyckats. Hata är ett stort ord och det är sällan jag sätter det på någon eller något men jag Hatar Putin.

Meningen var att JR skulle göra uppfarten idag men det ville inte vädret. Vi har haft av och till väder idag med regn och sol eller uppehåll. Så istället tog JR teslan till Super-U och handlade. Då passade jag på att vara ute med hundarna eftersom det inte regnade just då.

Det blev en del bus och rusningar vilket Lino älskar. Det har inte regnat ihållande idag utan varit mer av skurar av och till. Jag tvättade lite kläder och de hänger nu i dressingroom på tork. Vi har en del jobb med att hålla Lino borta från den rena tvätten. Han är galen i lukten och vill gnida sig mot kläderna. Även när jag tvättat mitt hår vill han gnida sig mot det. Vår lille parfymkille.

Vi har en fågelintresserad hund och han har full koll på vad som händer i träden. Vår lille kille är väldigt visuell och vi ska väl inte tala om hörseln. Han hör saker som både finns och inte haha. Livet är aldrig trist med en valp, men detta är vår sista för nästa hund blir en unghund. Men vilket underbart äventyr detta är. Vi är så glada att vi tog oss an denna lille kille.

Gissa om detta är en fröjd att se. Lite väl långt rör men det struntar jag i. Gaspannan fungerar och vi har duschat så skönt ikväll.

Sov gott nu och så blir det en fin lördag hoppas jag. Ja så måste det bli.

2 svar på ”Vi njuter

  1. Härligt med bra inomhusvärme. Behövs nu när det är lite kallare vid denna årstid.
    Lino är väl en fågelhund så han ska ju vara fågelintresserad!! 😉

Lämna ett svar