Lite utejobb och inomhusjobb också

Vädret medgav till att lägga cement på uppfarten och vi får se hur det blir. Nu är det gjort och ingenting att ångra. JR fick lägga diverse saker så att inte hundarna, ja läs Lino inte ska trampa i den våta cementen. Han lyckades en gång och jag fick torka rent tassarna för det är ju inte bra för små valptassar.

Ser inte så snyggt ut just nu men är hundsäkrat. Skönt att slippa rusa upp och se så inte yrvädret är där han inte ska vara. Vi har varit ute flera timmar idag och det är JR som varit hundvakt. Jag har dammtorkat inomhus så nu är det rent förutom golven som jag ska moppa i morgon. Men det blir då det.

Alltid på språng och har man all denna energi i kroppen så har man inte tid att stanna för att någon ska ta ett foto. Så jag skjuter från höften och ibland hinner jag få ett foto på lilleman.

Vi har njutit av solens värme idag och det har varit både varmt och torrt. Inte ett dugg vinterlikt och det beklagar vi oss inte över. Underbart att kunna sitta ute långa stunder och gissa om hundarna trivs?

Det var många fåglar på min restaurang idag och de kvittrade som tusan. Roligt att titta på.

Lite exklusivt att ha marmor på uppfarten men det är snyggt. Så tycker vi i alla fall. Nästa vecka ska vi förhoppningsvis göra en tur och handla lite dittan och dattan. Vi får se vilken dag det blir.

I morgon är det första advent och det känns lite otroligt. Detta blir den fjärde julen vi tillbringar i huset. Så mycket som hänt och hur vi förändrat både trädgård och tillvaro. Så mycket är säkert och det är att ingenting är statiskt.

2 svar på ”Lite utejobb och inomhusjobb också

  1. Ytterligare en sak avklarat. Hm, ”små” valptassar!!
    Såg en som njöt i solen och verkade stortrivas.
    Det har verkligen hänt mycket i er trädgård och mer är väl på gång.

Lämna ett svar