Det blev en solig tisdag

Kyligt i morse och vi var inte ute mer än en halvtimme innan det kändes okej att gå in och äta frukost. Ett måste för oss och vi har inte anammat den franska frukosten utan äter något av en mellanting mellan en svensk stadig och en fransk lätt frukost. Det innebär en stor kopp bryggkaffe av en sort som vi tycker om, ett kokt ägg, ett glas apelsinjuice och bröd med ost, salami, skinka och ishavsrom. Inte allt på en och samma men påläggen varierar från dag till dag och det är oftast dessa vi väljer mellan. Tilläggas skall att vi dricker vårat kaffe svart utan socker eller sötmedel. Jag tycker inte om sött som frukt eller granula på morgonen. Nej, melon och annat får bli under dagens lopp när andan faller på. Som jag skrivit tidigare är jag omåttligt förtjust i tomater. Bästa frukten i världen haha.

När vi gick ut efter frukost var solen uppe ordentligt och det kändes så varmt och skönt. Vi lämnar aldrig hundarna helt ensamma ute i trädgården utan någon av oss är alltid med dem. Inte för att de bråkar eller kan rymma ut då hela vår trädgård har staket utan gluggar. Det är tryggt.

Nej, vi vill vara med hundarna och leka med dem, samt träna dem att lyssna på när vi pratar med dem. Lino har lärt sig svenska och flera ord på de fyra månader han bott hos oss. Han lyssnar gärna och vill ofta ha kontakt med oss när vi är ute. Han är gladast då alla är ute tillsammans.

Mina nya överkast har anlänt och jag har endast kikat på en av dem för att se så färgen är rätt. Det är den så nu får de vänta tills jag städat ur sovrummet. Alltså det i husbilen. Mackn ska få sig en inre makeover åt det lätta hållet. Tyger, färger ska bytas ut. Det jag har lite huvudbry med är soffan vid matbordet som borde kläs om men vet inte om jag klarar det. Fnular på det och vi får se hur jag gör, men den måste snyggas till. Hmmm…….

JR var iväg och handlade idag och nu är alla skåp och kyl välfyllda igen. Han har gjort en matsedel för två veckor och idag var det JR:s specialhamburgare som var på menyn. Gott och bra mycket godare än något som vi ätit på Mac Donalds.

Jag har inte kikat på matsedeln vad som bjuds i morgon men det blir säkert något gott. Ibland är det roligt att bli överraskad.

Ny dag och vi hittar säkert på något att pyssla med . Är aldrig orolig för att bli sittande och ha tråkigt.

2 svar på ”Det blev en solig tisdag

Lämna ett svar